Τέλος ο Νέιθαν Τζόουνς από την Σαουθάμπτον μετά τη δήλωση περί ... εξτρά πίεσης σε ματς 11 εναντίον 10!

Ήταν κάτι που θα συνέβαινε αργά ή γρήγορα και τελικά η καλύτερη αφορμή δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να οριστικοποιηθεί πλέον η απόλυση του Νέιθαν Τζόουνς από τον πάγκο της Σαουθάμπτον. 



Τέλος ο Νέιθαν Τζόουνς από την Σαουθάμπτον μετά τη δήλωση περί ... εξτρά πίεσης σε ματς 11 εναντίον 10!

Ο Τζόουνς είχε αρχίσει να εκφράζει απόψεις που κάθε άλλο παρά ιδανικά ακούγονταν στους οπαδούς της ομάδας και τους διοικούντες, κάνοντας το... γκρίζο, λίγο πιο άσπρο, δίχως να δείχνει πως είχε πλήρη αντίληψη των σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων. 

Το απόγευμα του Σαββάτου οι «άγιοι» πέτυχαν για πρώτη φορά το πρώτο γκολ σε παιχνίδι τους επί θητείας Τζόουνς, είδαν την Γουλβς στο 27' να μένει με 10 παίκτες, αλλά και πάλι ηττήθηκαν με ανατροπή στο 87'! 

Ο πρώην, πλέον, κόουτς της Σαουθάμπτον στάθηκε στο γεγονός πως "οι αντίπαλοι δεν είχαν τίποτα να χάσουν, ενώ εμείς είχαμε παραπάνω πίεση λόγω του αριθμητικού πλεονεκτήματος" και κάπως έτσι γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους. 

Ο Τζόουνς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας από το πρωί της Κυριακής έπειτα από μόλις τέσσερις μήνες παρουσίας (14 ματς) και η αντικατάσταση του Ραλφ Χάζενχουτλ δεν πήγε τόσο καλά...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης