Χρειάζεται χρόνο ακόμα ο Μούντρικ...

Μπορεί στο ματς με την Λίβερπουλ μόλις μπήκε στο «Άνφιλντ» να σκόρπισε ενθουσιασμό με τις κινήσεις και την ταχύτητά του, όμως, ο Μικάιλο Μούντρικ είναι λογικό να χρειάζεται ακόμα χρόνο προσαρμογής, όπως έδειξε στα δυο πρόσφατα ματς που πήρε φανέλα βασικού. 



Χρειάζεται χρόνο ακόμα ο Μούντρικ...

Ο Ουκρανός εξτρέμ, από αρκετούς χαρακτηρίστηκε ως... ο επόμενος Αζάρ για τους «μπλε» του Λονδίνου, βάσει της εκρηκτικότητας στο παιχνίδι του και της δυνατότητάς του να προσφέρει κάτι το απροσδόκητο στο παιχνίδι της ομάδας του. 

Αυτό έδειξε και στο ντεμπούτο του στο «Άνφιλντ», στο ματς απέναντι στην Λίβερπουλ, όταν ταλαιπώρησε τρομερά τον Τζέιμς Μίλνερ και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. 

Στα επόμενα δυο παιχνίδια ο Γκρέιαμ Πότερ του έδωσε φανέλα βασικού, στο εντός έδρας ματς με την Φούλαμ και σε αυτό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κόντρα στην Πάλας. Εκεί, ο Μούντρικ κάνοντας ελάχιστα πράγματα, άντεξε ένα ημίχρονο και αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους, προκειμένου ο Πότερ να δώσει χρόνο και ευκαιρία στους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες για να κάνουν τη διαφορά. 

Βέβαια, το μεσημέρι του Σαββάτου απέναντι στους «αετούς», ο Μούντρικ θα μπορούσε να έχει κάνει ασίστ, αν δεν έφευγε ελάχιστα πιο γρήγορα ο Χάβερτς που σκόραρε λίγο μετά το γκολ του Φέλιξ, αλλά ορθά το γκολ δεν μέτρησε. 

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ουκρανός είχε 12 επαφές με την μπάλα, έχασε την κατοχή 7 φορές, ενώ έκανε και 4 λανθασμένες μεταβιβάσεις...

Κώστας Ζάλιαρης