Το πέναλτι που δεν έδωσε κανείς για το χέρι του Σούτσεκ και η αναφορά του Πότερ στους... τερματοφύλακες της Γουέστ Χαμ (vids)

Απορίας άξιο είναι το γεγονός πως δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι υπέρ της Τσέλσι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ, όσο κι αν θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι θεωρήθηκε ως «χέρι στήριξης» του Σούτσεκ στο σουτ του Γκάλαχερ. «Ορισμένες φορές χρειάζεσαι τους... τερματοφύλακές σου» σχολίασε ο Πότερ που ισχυρίστηκε ότι ήταν πεντακάθαρη παράβαση. 



Το πέναλτι που δεν έδωσε κανείς για το χέρι του Σούτσεκ και η αναφορά του Πότερ στους... τερματοφύλακες της Γουέστ Χαμ (vids)

Στα τελευταία λεπτά της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κι αφού λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί ορθά το γκολ του Σούτσεκ για οφσάιντ στην κεφαλιά του Ράις ώστε να μη γίνει ανατροπή στο σκορ από τα «σφυριά», ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στη δική του μεγάλη περιοχή. 

Ο Γκάλαχερ έκανε σουτ με το αριστερό και εκείνος έπεσε και ... απέκρουσε με το χέρι, κάνοντας τη φάση να φανεί τέτοια που να γλιτώσει την παράβαση. Βέβαια, από το βίντεο αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς την πρόθεση που είχε ο Σούτσεκ, ωστόσο, δεν την κατάλαβε ο VAR...

«Δεν ήξερα ότι μπορεί να πέσει τόσο εύκολα και ν' αποκρούσει. Είναι πεντακάθαρο πέναλτι. Ορισμένες φορές τους χρειάζεσαι τους τερματοφύλακές σου στον αγωνιστικό χώρο» είπε ειρωνικά ο Γκρέιαμ Πότερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης