Το κοινό «μίλησε»: Σχεδόν 200.000 άνθρωποι ποντάρουν στο 2-0 της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ!

Μπορεί η Άρσεναλ να είναι το απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση απέναντι στη Μπρέντφορντ, όμως ουδείς μπορεί να δικαιολογήσει για ποιον λόγο θεωρείται τόσο πιθανό το 2-0 ως ακριβές σκορ!



Το κοινό «μίλησε»: Σχεδόν 200.000 άνθρωποι ποντάρουν στο 2-0 της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ!

Την επιστροφή της στις νίκες θα επιδιώξει η Άρσεναλ απέναντι στη Μπρέντφορντ, στην 23η αγωνιστική της Premier League, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν γνωρίσει την 2η ήττα τους σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Θέλουν να διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά υποδέχονται την 3η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο 2023, με τις «μέλισσες» να μην έχουν ηττηθεί στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα όμως, οι παίκτες του στοιχήματος έχουν ήδη κάνει την επιλογή τους. Μόλις το 3% αυτών έχει ποντάρει στο «διπλό». Και αν αυτό δεν σας κάνει εντύπωση, τρομερό μοιάζει το γεγονός πως περισσότεροι από 200.000 ανθρώπους έχουν βάλει τα χρήματά τους στο 2-0 ως ακριβές σκορ.

Παρότι η μοναδική φορά που το εν λόγω αποτέλεσμα έκανε την εμφάνισή του, ήταν πέρυσι, στην πρεμιέρα της σεζόν, υπέρ της Μπρέντφορντ…

Δημήτρης Μανάκος