Κάρλος Κορμπεράν: Κερδίζει και ξεπερνά με τη Γουέστ Μπρομ τις νίκες του σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ως ευκαιρία για ρεκόρ λογίζεται η αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ για τον Κάρλος Κορμπεράν απέναντι στη Μπέρμιγχαμ, με τον Ισπανό να θέλει να σημειώσει τη 12η νίκη του στη νέα του ομάδα, ξεπερνώντας αθροιστικά όσες κατέγραψε σε Ελλάδα και Κύπρο!



Κάρλος Κορμπεράν: Κερδίζει και ξεπερνά με τη Γουέστ Μπρομ τις νίκες του σε Ελλάδα και Κύπρο!

Την εξαιρετική του πορεία στη Γουέστ Μπρομ θέλει να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος ταξιδεύει στην έδρα της Μπέρμιγχαμ με στόχο να κάνει το 2Χ2 εντός του Φεβρουαρίου.

Μετρά πλέον 11 νίκες με τη νέα του ομάδα, τα πράγματα βαίνουν καλώς, παρά τον αποκλεισμό από τη Μπρίστολ Σίτι στο FA Cup και πλέον, έχει μπροστά του μία σημαντική αναμέτρηση, την οποία αν καταφέρει να κάνει δική του, θα ξεπεράσει αθροιστικά τις νίκες που έχει καταγράψει με τρεις διαφορετικές ομάδες εκτός Αγγλίας.

Ο λόγος για τις θητείες του σε Δόξα Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου και Ολυμπιακό, στις οποίες αθροιστικά είχε καταφέρει να πανηγυρίσει σε 11 περιπτώσεις. Όσον αφορά τη θητεία του στη χώρα μας, ο Κορμπεράν επικράτησε με τους «ερυθρολεύκους» τέσσερις φορές, ενώ στην Κύπρο γεύτηκε τη χαρά της νίκης σε επτά περιπτώσεις συνολικά.

Αν λοιπόν η Γουέστ Μπρομ σημειώσει το πρώτο της «διπλό» στο «σπίτι» της Μπέρμιγχαμ, μετά από μία διετία και το 4ο σε έξι εξορμήσεις, ο Ισπανός θα μετρά με τον σύλλογο του «Χόθορνς», όσες νίκες πήρε εκτός «Νησιού». Σε κάθε ομάδα του δηλαδή, πλην της Χάντερσφιλντ!

Δημήτρης Μανάκος