Γκουαρδιόλα: «Μας έχουν καταδικάσει όλοι, αλλά δεν φεύγω από εδώ»! (vids)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι απόλυτος υπέρμαχος της Σίτι και στηρίζει τον σύλλογο και τα αφεντικά εξ Αραβίας στη νέα περιπέτεια του κλαμπ και τις κατηγορίες που εξαπολύονται συνεχώς για την οικονομική διαχείριση και τη μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς της Πρέμιερ Λιγκ!  



Γκουαρδιόλα: «Μας έχουν καταδικάσει όλοι, αλλά δεν φεύγω από εδώ»! (vids)

Επίσημα η Λίγκα έχει κάνει αναφορά σε 113 παραβάσεις των «πολιτών» σε ό,τι αφορά στα οικονομικά δεδομένα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα πλέον η υπόθεση να έχει πάρει διαστάσεις και οι δικηγόροι του κλαμπ να… τρέχουν και να μην φτάνουν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήρθε αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για πρώτη φορά επί του θέματος, το μεσημέρι της Παρασκευής, αναφέροντας πως: «Μας έχουν καταδικάσει όλοι, αλλά να δω τι θα γίνει και πώς θα διεκδικήσουμε την αποζημίωση από τον τρόπο με τον οποίο έχει πληγεί η ομάδα έπειτα απ’ όλα αυτά».

Ο Καταλανός κατέστησε ξεκάθαρο ότι: «Δεν το κουνάω από εδώ, σας εγγυώμαι πως τώρα θέλω να μείνω περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι και συνυπάρχω εδώ. Δεν μου έχει πει κανείς ψέματα, φάνηκε αυτό και με την υπόθεση με την UEFA που δικαιωθήκαμε».

Όσο για τους υπόλοιπους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και τον τρόπο με τον οποίο φαίνεται να πιέζουν για την επιβολή τιμωρίας προς τη Σίτι, ο Πεπ είχε να πει: «Σε αυτή τη χώρα είσαι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ας προσέχουν όλοι όμως, γιατί όπως συνέβη και με εμάς, έτσι μπορεί να κατηγορηθούν και οι άλλες ομάδες κάποια στιγμή…».