Η Πρέμιερ έδειξε πως δεν ασχολείται καν με την European Super League! (vid)

Η σύσκεψη των μετόχων της Πρέμιερ Λιγκ, το πρωί της Παρασκευής, είχε εκτός θεμάτων συζήτησης το ζήτημα με την επανεμφάνιση της European Super League, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αξίζει προσοχής και δεν είναι κάτι με το οποίο θ’ ασχοληθεί το κορυφαίο πρωτάθλημα!  



Η Πρέμιερ έδειξε πως δεν ασχολείται καν με την European Super League! (vid)

H ESL μπορεί να επανεμφανίστηκε με νέο format για να πείσει πως είναι η αξιόπιστη επόμενη μέρα για την οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μαζί με το πρεστίζ του αθλήματος, ωστόσο, ουδείς πλέον φαίνεται να πιστεύει σε αυτό το εγχείρημα που είχε καταρρεύσει σαν σαθρό οικοδόμημα σε 48 ώρες το 2021.

Στην Πρέμιερ Λιγκ έδειξαν πως δεν έχουν καμία διάθεση ν’ ασχοληθούν ξανά με όλο αυτό το ζήτημα που είχε κάνει τον κόσμο να βγει στους δρόμους και ορισμένα μεγάλα αφεντικά ν’ απολογηθούν δημόσια για τις σκέψεις που είχαν κάνει να συμμετέχουν στην European Super League.

Τώρα, δεν συζητείται ούτε καν στην σύσκεψη των μετόχων των 20 κλαμπ της Πρέμιερ, αφού εκείνοι υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι που δεν αξίζει ενασχόλησης!