Είναι πρόβλημα για την Γιουνάιτεντ η απουσία του Καζεμίρο…

Το αντιλήφθηκε και απέναντι στην Λιντς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πως είναι υψίστης σημασίας η παρουσία του Καζεμίρο στα χαφ και η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα όταν ο Βραζιλιάνος δεν είναι διαθέσιμος ή δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.  



Είναι πρόβλημα για την Γιουνάιτεντ η απουσία του Καζεμίρο…

Ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έδωσε καμία σημασία στα όσα λέγονταν και γράφονταν για εκείνον όταν το καλοκαίρι πήρε την απόφαση ν’ αποδεχθεί την πρόκληση που του παρουσίασαν οι «κόκκινοι διάβολοι».

Όταν βρήκε πατήματα και προσαρμόστηκε, έγινε πολύτιμος στην ομάδα του Τεν Χαγκ, παρά το γεγονός πως πραγματικά δεν έχει ν’ αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Είναι χαρακτηριστικό πως μ’ εκείνον στην 11άδα, η Γιουνάιτεντ έχει μετρήσει μέσο όρο 2,3 βαθμών ανά ματς και δέχεται 0,7 τέρματα ανά παιχνίδι από τους αντιπάλους της.

Το ισόπαλο 2-2 κόντρα στην Λιντς, με τους Ράσφορντ και Σάντσο να σώζουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό, ήταν το πρώτο παιχνίδι που καλείται ν’ απουσιάσει ο Καζεμίρο λόγω της αποβολής απέναντι στην Πάλας. Ως αποτέλεσμα, ο σύλλογος του Μάντσεστερ καταγράφει πλέον 1,4 πόντους και 2,1 τέρματα παθητικό ανά παιχνίδι δίχως τον έμπειρο χαφ…