Φούλαμ και πρόκριση στον 4ο γύρο, πάνε μαζί! (vids)

Το ξαναέκανε η Φούλαμ. Δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Σάντερλαντ, αλλά έχει το «know how» για να εξασφαλίζει την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του FA Cup, με το τελικό 3-2 να την στέλνει σε αυτό το σημείο του θεσμού για 5η συνεχόμενη χρονιά!



Φούλαμ και πρόκριση στον 4ο γύρο, πάνε μαζί! (vids)

Μπορεί η Σάντερλαντ να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να αναζητούσε την αναγέννησή της μέσω του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως από την στιγμή που βρήκε απέναντί της την Φούλαμ, τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Όχι μόνο επειδή οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα της Premier League, αλλά πολύ δε περισσότερο, επειδή διαθέτουν το «know how» να περνούν στον 4ο γύρο του FA Cup. Είναι άλλωστε η 5η συνεχόμενη σεζόν που το πράττουν, με την τελευταία φορά που δεν τα κατάφεραν, να χρονολογείται το 2019.

Πώς φτάσαμε στο τελικό 3-2 υπέρ του συνόλου του Μάρκο Σίλβα; Το σκορ άνοιξε π Γουίλσον μόλις στο 8ο λεπτό και παρότι η Σάντερλαντ επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, η Φούλαμ κεφαλαιοποίησε την υπεροχή της στο 59΄, με υπέροχο σουτ του Αντρέας Περέιρα με το αριστερό, εκτός περιοχής.

Οι «μαυρόγατες» κατόρθωσαν να ξαναμπούν στο ματς, χάρη στο γκολ του Κλαρκ στο 77΄, αλλά η μία από τις πέντε εντός εστίας τελικές τους που κατέληξαν σε γκολ, δεν αρκούσαν. Άμεσα, η έμπειρη ομάδα της Premier League αντέδρασε και η συνεργασία των Ντάφι – Κουρζάβα «κλείδωσε» την 5η συνεχόμενη πρόκριση στον 4ο γύρο του FA Cup, όπου θα συναντήσει τη Λιντς, παρά το τελικό 3-2 του Μπένεντ στο 91'!

Δημήτρης Μανάκος