Η… ελληνική λογική της Γιορκ – Δύο νίκες σε επτά ματς και απόλυση!

Παρελθόν από τη Γιορκ αποτελεί και επίσημα ο Ντέιβιντ Γουέμπ, μόλις επτά παιχνίδια μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας! Απολογισμός; Τέσσερις ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία, με εννέα γκολ υπέρ της και τρία περισσότερα κατά της!



Η… ελληνική λογική της Γιορκ – Δύο νίκες σε επτά ματς και απόλυση!

Τελικά, οι παρορμητικές απολύσεις προπονητών δεν λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, αλλά είναι… παγκόσμιο φαινόμενο. Υπάρχουν και στην Αγγλία, πραγματοποιούνται και στο «Νησί» και δεδομένα μοιάζουν ακατανόητες.

Σε μία τέτοια απόφαση προέβη η Γιορκ, που αγωνίζεται στην 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Απέλυσε τον Ντέιβιντ Γουέμπ, μετά από επτά αναμετρήσεις και τέσσερις ήττες, με τις τρεις εξ΄ αυτών να είναι συνεχόμενες.

Έχασε τρία διαδοχικά ματς και αποτέλεσε παρελθόν, ενώ ο απολογισμός του συνολικά ήταν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του σκόραρε εννέα φορές και δέχθηκε 12 γκολ, ενώ διατήρησε το «μηδέν» μόνο στο ντεμπούτο του.

Το εντυπωσιακό πάντως της υπόθεσης είναι πως η Γιορκ την τελευταία επταετία, γενικότερα δεν έχει υπομονή! Μόνο ο Τζον ¶σκεϊ άλλωστε, ο οποίος την καθοδήγησε για 53 ματς, έχει καταφέρει να παραμείνει στην τεχνική της ηγεσία για 14+ παιχνίδια, από το 2017 και μετά!

Δημήτρης Μανάκος