Ο Λούκας Λέιβα αναρωτιέται αν είναι… Πρωταθλητής του 2014 μετά την ιστορία με την Σίτι!

Φυσικά τα μαντάτα για τις παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι στα οικονομικά επί 9 χρόνια «ταξίδεψαν» παντού κι έτσι ο Λούκας Λέιβα που το 2014 ήταν στην Λίβερπουλ, αναρωτιέται πλέον αν θα του στείλουν μετάλλιο πρωταθλητή σε περίπτωση… αφαίρεσης του τίτλου από τους «πολίτες»!  



Ο Λούκας Λέιβα αναρωτιέται αν είναι… Πρωταθλητής του 2014 μετά την ιστορία με την Σίτι!

Εκείνη η αγωνιστική περίοδος ήταν… επική και είχε μείνει στα χρονικά. Ήταν το πιο κοντινό που είχε φτάσει η Λίβερπουλ στην κατάκτηση της κορυφής μέσα στην προηγούμενη δεκαετία, μέχρι φυσικά ν’ αναλάβει τα ηνία ο Γιούργκεν Κλοπ.

Το γλίστρημα του Τζέραρντ στο ματς με την Τσέλσι και το 3-3 στο Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας είχαν τερματίσει με οδυνηρό τρόπο τα όνειρα των «κόκκινων» για τον τίτλο, ωστόσο, ο Λούκας… βρήκε αφορμή για ν’ αναθαρρήσει!

Με την ιστορία της Σίτι, τις 113 κατηγορίες παραβάσεων οικονομικών κανονισμών και όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν για αφαίρεση βαθμών, αποβολή από το πρωτάθλημα και… αναίρεση επιτυχιών, ο άλλοτε χαφ του κλαμπ του λιμανιού έγραψε στα social media: «Δηλαδή είμαι Πρωταθλητής της Πρέμιερ;»!

Υπενθυμίζεται πως εκείνο το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, είχε ολοκληρωθεί με τον σύλλογο του Μάντσεστερ στην πρώτη θέση με 86 βαθμούς και με τους «κόκκινους» ν’ ακολουθούν στους 84…