Ο Γκουαρδιόλα ήταν ξεκάθαρος: «Αν μου πείτε ψέματα, έφυγα αμέσως»!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλει να είναι άνθρωπος που θα γνωρίζει βαθιά μέσα τους πως έχει καταφέρει πράγματα με αθέμιτα μέσα. Γι’ αυτό έχει προειδοποιήσει τα αφεντικά της Σίτι, με τη νέα περιπέτεια της ομάδας στα οικονομικά να τον βάζει ξανά σε δύσκολη θέση…  



Ο Γκουαρδιόλα ήταν ξεκάθαρος: «Αν μου πείτε ψέματα, έφυγα αμέσως»!

Οι «πολίτες» μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αθλητικού Τύπου παγκοσμίως από το πρωί της Δευτέρας, αλλά για διόλου καλό λόγο.

Εντοπίστηκαν περί τις 100 παραβάσεις των οικονομικών κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ από το 2009 έως και το 2018, με ψευδή στοιχεία, κρυφές πληρωμές, συμβόλαια που «πειράχθηκαν» και περίεργο τρόπο διαχείρισης του κλαμπ.

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος και δη η Πρέμιερ Λιγκ αναμένουν τις εξελίξεις, ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο μιας κατάστασης που δεν του αρέσει καθόλου.

Τον περασμένο Μάιο, του 2022, έπειτα από άλλες ιστορίες με τα οικονομικά που αφορούσαν τους κανονισμούς της UEFA, ο Καταλανός είχε προειδοποιήσει. Ή μάλλον, είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του προς τους Άραβες.

«Αν καταλάβω ότι με κοροϊδέψατε, φεύγω την επόμενη μέρα και δεν θα μείνουμε καν φίλοι. Σας πιστεύω στο 100% από την πρώτη μέρα και σας στηρίζω. Έχω πει ότι αν καταλάβω ότι έλεγαν ψέματα, είμαι παρελθόν».