Σε μεγάλους μπελάδες η Σίτι με πιθανή αφαίρεση βαθμών για παραβίαση οικονομικών κανονισμών επί 9 χρόνια!

Επίσημα η Πρέμιερ Λιγκ αναφέρει πως εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός παραβάσεων των οικονομικών κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ από την Μάντσεστερ Σίτι, με πιθανές συνέπειες την αφαίρεση βαθμών και ως ακραίο σενάριο ακόμα και την αποβολή από το πρωτάθλημα!    Σε μεγάλους μπελάδες η Σίτι με πιθανή αφαίρεση βαθμών για παραβίαση οικονομικών κανονισμών επί 9 χρόνια!

Βάσει των όσων ανέφεραν από νωρίς το πρωί οι Times και αργότερα επιβεβαίωσε η Λίγκα, το μεγάλο αφεντικό της Σίτι και οι Άραβες συνεργάτες του μάλλον ψάχνουν τους τρόπους να δικαιολογήσουν ό,τι μπορεί να έχει καταγραφεί από την διαχείριση στα οικονομικά του κλαμπ.

Όπως τονίζεται, οι παραβάσεις των οικονομικών κανονισμών του κορυφαίου πρωταθλήματος είναι πολυάριθμες (περί τις 100) και αφορούν χρονικό διάστημα 9 ετών, από το 2009 έως και το 2018! Από πληρωμές εκπροσώπων παικτών, μέχρι το κομμάτι της βιωσιμότητας του κλαμπ και της σωστής διαχείρισης των ταμείων. 

Σημειώνονται, δε, πως ανάμεσα στις πολύ αυστηρές, αλλά υπαρκτές συνέπειες, είναι η αφαίρεση βαθμών και σε ακραίο σενάριο η αποβολή από το πρωτάθλημα…