Μάντσεστερ Σίτι: Ποτέ «διπλό» στο νέο γήπεδο της Τότεναμ και χωρίς γκολ υπέρ της σε 360 συνεχόμενα λεπτά!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να βλέπει την ευκαιρία να της παρουσιάζεται, μετά το στραβοπάτημα και την ήττα της Άρσεναλ από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», όμως η παράδοση απέναντι στην Τότεναμ, δεν είναι με το μέρος της!



Μάντσεστερ Σίτι: Ποτέ «διπλό» στο νέο γήπεδο της Τότεναμ και χωρίς γκολ υπέρ της σε 360 συνεχόμενα λεπτά!

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως η Τότεναμ δείχνει να έχει βρει το… κουμπί της Μάντσεστερ Σίτι. Οι αριθμοί άλλωστε «μιλούν» από μόνοι τους. Μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες επί των «πολιτών» στο Βόρειο Λονδίνο, με κοινό χαρακτηριστικό όλων πως σε κανένα ματς δεν έχει δεχθεί γκολ!

Ακούγεται εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς πως από το 2019 και μετά, που οι «πολίτες» δεν έχουν κερδίσει εκεί, έχουν κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, αλλά όπως και να έχει, είναι πραγματικότητα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα «μπλοκάρει» κόντρα στο σύνολο του Αντόνιο Κόντε και έχει συμπληρώσει 360 αγωνιστικά λεπτά, δίχως να έχει πανηγυρίσει έστω ένα γκολ κατά του!

Αν μάλιστα προσθέσει κανείς στο εν λόγω στατιστικό το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κερδίσει στο νέο στάδιο της Τότεναμ, πράγμα συμφραζόμενο από τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται για ποιον λόγο οι φίλοι της Άρσεναλ έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται μία αισιοδοξία για την επικείμενη συνάντηση…

Δημήτρης Μανάκος