Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του ο Έντσο, παρά το «μπλόκο» της Φούλαμ (vid)

Όντας Παγκόσμιος Κυπελλούχος, είναι λογικό οι προκλήσεις πλέον να μην του προκαλούν άγχος. Και με αυτοπεποίθηση, αέρα και σιγουριά στον εαυτό του στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Έντσο Φερνάντες ξεχώρισε στο ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα, παρά το τελικό 0-0 με την Φούλαμ το βράδυ της Παρασκευής. 



Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του ο Έντσο, παρά το «μπλόκο» της Φούλαμ (vid)

Ο Αργεντινός χαφ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την Μπενφίκα ξημερώματα Τετάρτης. Το βράδυ εκείνης της ημέρας έφτασε στο Λονδίνο. Την Πέμπτη προπονήθηκε κανονικά και ήταν απόλυτα έτοιμος όχι απλά για να μπει στην αποστολή της νέας του ομάδας, αλλά και για να πάρει φανέλα βασικού από τον Γκρέιαμ Πότερ. 

Το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, αφού κόστισε 120 εκατομμύρια ευρώ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ματς του κορυφαίου πρωταθλήματος και ήταν... σαν να έχει παίξει χρόνια στη Λίγκα. 

Δίχως άγχος, με απόλυτη επίγνωση της κατάστασης, με προσπάθεια να εμπνεύσει ηρεμία και σιγουριά στους γύρω του, με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στα πόδια και το μυαλό του, ο Έντσο Φερνάντες ξεχώρισε για τους... προβληματικούς «μπλε». 

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τις περισσότερες ανακτήσεις της κατοχής (9), τις περισσότερες παρουσίες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου για την Τσέλσι (5), τα περισσότερα τάκλιν (5), ενώ, είχε και τις περισσότερες κερδισμένες μονομαχίες (7)! Έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει τρομερά την Τσέλσι, όταν θα καταφέρει βέβαια και όλη η υπόλοιπη ομάδα να ξεπεράσει την παρατεταμένη κακή περίοδο που διανύει τη φετινή σεζόν, με τον Πότερ να καλείται να βρει άμεσα λύσεις... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης