Το δύσκολο ντεμπούτο του Σον Ντάις: Ποτέ νίκη επί της Άρσεναλ με… κόσμο! (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», με τον Σον Ντάις να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ζαχαρωτών». Πολύ κακή η παράδοσή του απέναντι στους «κανονιέρηδες», δεν τους έχει κερδίσει ποτέ με… κόσμο!  



Το δύσκολο ντεμπούτο του Σον Ντάις: Ποτέ νίκη επί της Άρσεναλ με… κόσμο! (vid)

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση της Premier League, μετά την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Φούλαμ, για την 22η στροφή του πρωταθλήματος, όπου η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα για τους Λονδρέζους, αν θυμηθεί κανείς τις πρόσφατες εξορμήσεις τους εκεί. Δεν έχουν καταφέρει άλλωστε να φύγουν με το «διπλό» στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους, πράγμα που σημαίνει πως ο Μικέλ Αρτέτα δεν έχει κερδίσει ποτέ την Έβερτον εκτός έδρας!

 

 

Η τελευταία νίκη της Άρσεναλ στο εν λόγω γήπεδο χρονολογείται τον Οκτώβριο του 2017, με το ευρύ 5-2, ενώ η τελευταία φορά που ηττήθηκε εκεί, έλαβε χώρα πέρυσι, όταν παρότι προηγήθηκε, είδε την γηπεδούχο να ανατρέπει το αποτέλεσμα και να επικρατεί με 2-1, στο τελευταίο ματς του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εκεί.

Από εκεί και πέρα, η παράδοση δεν είναι το μόνο δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν οι πρωτοπόροι της Premier League, αλλά πολύ δε περισσότερο, το γεγονός πως ο Σον Ντάις αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του, στην 3η διαφορετική ομάδα που ανέλαβε να κοουτσάρει.

Μετά τη Γουότφορντ και τη Μπέρνλι λοιπόν, σειρά έχει η Έβερτον, τη στιγμή που τα δύο προηγούμενα ντεμπούτο του με τις προαναφερθείσες, δεν ήταν αποτυχημένα. Μία νίκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός, εξαιρετικά ξεκινήματα με αμφότερες.

Το πρόβλημά του όμως έγκειται όταν συναντά την Άρσεναλ, διότι στις 15 φορές που την έχει βρει στον δρόμο του, την έχει κερδίσει μόλις σε μία περίπτωση! Το 2020, στο «Έμιρεϊτς», την περίοδο του κορονοϊού, δίχως κόσμο!

Ο Γκρανίτ Τσάκα είχε αφήσει με «10» τους γηπεδούχους και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε σε λάθος εστία για το τελικό 1-0. Συνολικά, ο Ντάις μετρά 11 ήττες, 3 ισοπαλίες και μόνο αυτή τη νίκη, με το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα απέναντί τους, να προκύπτει στην 11η φορά που συνάντησε την Άρσεναλ! Μέχρι τότε μετρούσε 10 σερί ήττες…

Δημήτρης Μανάκος