Υπέροχη Γουλβς - Θα φορέσει βιοδιασπώμενα περιβραχιόνια κόντρα στη Λίβερπουλ! (vid)

Την περιβαλλοντική της συνείδηση ετοιμάζεται να δείξει η Γουλβς στο προσεχές παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και να γράψει ιστορία. Οι «λύκοι», στο πλαίσιο του πρώτου «Green Football Weekend» πρόκειται να φορέσουν πράσινο βιοδιασπώμενο περιβραχιόνιο.



 Υπέροχη Γουλβς - Θα φορέσει βιοδιασπώμενα περιβραχιόνια κόντρα στη Λίβερπουλ! (vid)

Το «πράσινο» τριήμερο είναι προ των πυλών και η Γουλβς αναμένεται να προχωρήσει σε μία πρωτοποριακή και κίνηση στο ματς του Σαββάτου κόντρα στη Λίβερπουλ.

Στο πλαίσιο του «Green Football Weekend», το οποίο είναι μία καμπάνια που θα «τρέξει» από τις 3 μέχρι και τις 5 του Φλεβάρη στο Νησί και σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο κόσμο σχετικά με περιβαλλοντικά ζητήματα και να εκμεταλλευτεί τη μαζικότητα του αθλητισμού στην προσπάθεια της καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 80 ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Απώτερος σκοπός της κοινητοποίησης αυτής αποσκοπεί σε ένα ποδόσφαιρο με μηδενική οικολογική σπατάλη.

Και οι «λύκοι»θέλοντας να εναρμονιστούν με τις ενέργειες αυτές και να προάγουν την «πράσινη» ανάπτυξη, έχουν ανακοινώσει πως επιθυμούν μέχρι το 2024 να χρησιμοποιούν αποκλειστικά οικολογικές λύσεις, γεγονός που ήδη έχουν θέσει ως προτεραιότητα αφού «Μολινό» είναι ένα γήπεδο το οποίο τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Δίνοντας συνέχεια στην οικολογική αυτή πολιτική, θα φορέσουν και βιοδιασπώμενο περιβραχιόνιο, γεγονός που θα συμβεί φυσικά για πρώτη φορά στα χρονικά.

Δημήτρης Μανάκος