Επίσημο το «τριπλό» χτύπημα της Νότιγχαμ: Στα «κόκκινα» Νάβας, Φελίπε και Σέλβι!

Μέρα… ανακοινώσεων και συμφωνιών αποδείχθηκε η Deadline Day για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επισημοποίησε τη συνεργασία της με τους Νάβας, Φελίπε και Σέλβι, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου!



Επίσημο το «τριπλό» χτύπημα της Νότιγχαμ: Στα «κόκκινα» Νάβας, Φελίπε και Σέλβι!

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να ανακοίνωσε 23 μεταγραφές κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, στην επιστροφή της στην Premier League, όμως αυτό δεν την άφησε αδιάφορη στο χειμωνιάτικο «παζάρι», με διάθεση να διορθώσει ορισμένα πράγματα στο ρόστερ της.

Το αντίθετο μάλιστα, καθώς οι «κόκκινοι» κατάφεραν στη Deadline Day να έρθουν σε συμφωνία με τρεις παίκτες, να προλάβουν το «κλείσιμο» των μεταγραφών και να τους παρουσιάσουν με τη φανέλα τους.

Ο λόγος για τον Κέιλορ Νάβας, ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, δίχως οψιόν αγοράς (που σήμερα θα ανακοινωθεί), αλλά η συμφωνία είναι δεδομένη, ο Φελίπε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Σέλβι από τη Νιούκαστλ!

Ο τελευταίος ανακοινώθηκε επίσημα, αφήνοντας τις «καρακάξες» για πρώτη φορά μετά από μία επταετία, ενώ ο δεύτερος προτίμησε τους «κόκκινους» από ομάδες μακριά από το «Νησί» και παρουσιάστηκε ήδη με τη νέα του ομάδα, υπογράφοντας μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Δημήτρης Μανάκος