Οριστική συμφωνία για Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι!

Ο κύβος ερρίφθη! Η Τσέλσι κάνει δικό της τον Έντσο Φερνάντες, ο οποίος θα φορέσει τελικά τη φανέλα των «μπλε» μέχρι και το 2030! Η μεταγραφή γίνεται... χρυσή λόγω των 120 εκατομμυρίων ευρώ που διέθεσαν οι Λονδρέζοι για ν' αποσπάσουν τη συγκατάθεση της Μπενφίκα! Είπαν το «ναι» μετά από ατελείωτες διαπραγματεύσεις οι «αετοί»!   



Οριστική συμφωνία για Έντσο Φερνάντες στην Τσέλσι!

Οι «μπλε» έχουν προσπαθήσει πολύ για να κάνουν τον Αργεντινό χαφ δικό τους, εντείνοντας τις προσπάθειές τους από την ώρα που οριστικοποιήθηκε και η μεταγραφή του Ζορζίνιο στην Άρσεναλ. 

Η Τσέλσι αποφάσισε να διαθέσει 120 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή σπάζοντας κάθε ρεκόρ και παρά τις στιγμές που έδειχνε η υπόθεση να μην προχωράει, δεν τα παράτησε. 

Επέμεινε, συζήτησε, ξανασυζήτησε, άλλαξε τις δόσεις της αποπληρωμής των χρημάτων και οι πληροφορίες των βρετανικών media μέχρι και λίγη ώρα πριν το φινάλε της διορίας των μεταγραφών ήταν τέτοιες που έκαναν λόγο για αίσια έκβαση και θετικό φινάλε... 

Από το απόγευμα και μετά το αγγλικό κλαμπ είχε προγραμματίσει τα ιατρικά τεστ του ποδοσφαιριστή ώστε να γίνουν στην Λισαβόνα και να μη χαθεί χρόνος. Το deal έκλεισε με τους Πορτογάλους μια ώρα πριν από το φινάλε των μεταγραφών!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης