LIVE: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών

Όπως κάθε φορά σε αυτές τις κρίσιμες μεταγραφικές ώρες, το England365.gr μετέφερε όσα συνέβησαν στο Νησί και αναλύει τις πιο σημαντικές ειδήσεις και μετακινήσεις των τελευταίων ωρών της διορίας του χειμερινού «παραθύρου».



LIVE: Η τελευταία μέρα των μεταγραφών

22:05 Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ζορζίνιο για 1,5+1 χρόνια!

21:55 Τα βρήκαν σε όλα Φούλαμ και Άρσεναλ, δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σέντρικ!

20:17 Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι και τον Ιούνιο, ως δανεικός από την Άρσεναλ, ο Σάμπι Λοκόνγκα!


19:30 Πλήρης συμφωνία Γιουνάιτεντ και Σάμπιτσερ! Ολοκληρώνεται άμεσα το deal…

18:55 Περνά εργομετρικά στην Τσέλσι ο Έντσο Φερνάντες! Του δόθηκε η άδεια, συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή…

 

18:48 Έφτασε στην Πορτογαλία ο Μπεγιερίν για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Ισπανός θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέδρο Πόρο που πήρε μεταγραφή στην Τότεναμ, στο δεξί άκρο της άμυνας.

18:44 Τέλος κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας Άρσεναλ με τον Μόισες Καϊσέδο! Αφήνουν οι «κανονιέρηδες» την περίπτωσή του και ασχολούνται με την ανακοίνωση του Ζορζίνιο.

 

18:35 Πιέζει ξανά για τον Κέιλορ Νάβας η Νότιγχαμ, αποφασίζει η Παρί!

18:21 «Τελειώνει» του Ζίγιεχ στην Παρί Σεν Ζερμέν! Πέρασε τα εργομετρικά και ανακοινώνεται άμεσα!

 

18:20 Μένει στη Λέστερ προς το παρόν ο Σογιουντσού! Δεν θα πάρει μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που παραμένει ωστόσο ο πιθανότερος προορισμός του για το καλοκαίρι.

18:05 Φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Ζορζίνιο, αναμένεται η ανακοίνωση σύντομα. Δίπλα ο ατζέντης του!


18:00 Τα εργομετρικά του Έντσο Φερνάντες προτείνει να γίνουν στην Πορτογαλία η Τσέλσι!

 

17:47 Η Τσέλσι ελπίζει ακόμα για Έντσο Φερνάντες και μείωσε τις δόσεις της αποπληρωμής των 120 εκατ.ευρώ σε 2 - 3 από τις 6 που ήθελε αρχικά να συμπεριλάβει στην συμφωνία. 

17:35 Ο αρχηγός δεν φεύγει από το σπίτι. Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χάρι Μαγκουάιρ να σχετίζεται με την Ίντερ, ο ίδιος μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι!

 

17:32 Τον 21χρονο επιθετικό, Νέιθαν Οπόκου, ανακοίνωσε η Λέστερ, όμως τον αφήνει δανεικό στην Λέουβεν μέχρι το φινάλε της σεζόν! 

17:29 Δεδομένη πλέον είναι η παραμονή του Κόνορ Γκάλαχερ στην Τσέλσι!

17:10 Δανεικός από τη Μπόρνμουθ στην Οσέρ αναμένεται να πάει ο Σιρίκι Ντεμπελέ, που αποτελεί και έναν από τους πιο «κοντούς» παίκτες της Premier League, με ύψος 1.73.

16:47 Δεν προπονήθηκε με τη Μπάγερν Μονάχου ο Σάμπιτσερ και ξεκαθάρισε πως θέλει να πάει στη Γιουνάιτεντ!


16:43 Απίθανη εξέλιξη μεταξύ Ζανιόλο και Μπόρνμουθ! Δέχθηκε τελικά ο παίκτης την πρόταση των «κερασιών» και τον απέρριψαν οι Άγγλοι, γιατί έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα τον Ιανουάριο…

16:25 Τελειώνει του Λοκόνγκα στην Κρίσταλ Πάλας. Συμφώνησε και ο ποδοσφαιριστής, τις επόμενες ώρες θα περάσει τα εργομετρικά τεστ, για να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του.

16:13 Πέρασε τα εργομετρικά τεστ και υπογράφει στην Τότεναμ ο Πέδρο Πόρο! Όλα έτοιμα, σύντομα η ανακοίνωση, για συμβόλαιο διάρκειας 5,5 ετών.

16:02 Μπορεί η Άρσεναλ να ήθελε να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέκοψε τις συζητήσεις για την πώληση της Αλέσια Ρουσό.

 

16:00 Στη Λέστερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αυστραλός Σουτάρ, με την ανακοίνωση να αναμένεται άμεσα.

15:46 Θέλει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Σάμπιτσερ! Προχωρούν οι συζητήσεις, δεν ασχολείται με την περίπτωσή του η Τσέλσι.

 

15:43 Υπογράφει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Φελίπε, που έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και περνά τις απαραίτητες εξετάσεις.

15:40 Με επιτυχία πέρασε τα ιατρικά ο Ζορζίνιο για να υπογράψει το συμβόλαιό του για τα επόμενα 1,5 + 1 χρόνια έναντι 10+2 εκατ.λιρών.

15:31 Η Άρσεναλ παίρνει τον Ζορζίνιο, αλλά χτυπά και τίθεται εκτός για αρκετούς μήνες ο Ελνένι, την ώρα που ο Σάμπι Λοκόνγκα βρίσκεται κοντά σε δανεισμό στην Κρίσταλ Πάλας. Θα υπάρξει έκπληξη στον σχεδιασμό των «κανονιέρηδων»;

15:25 Μεταγραφή και στη Σκωτία! Ο Νικολά Ρασκίν, που αγωνιζόταν στη Σταντάρ Λιέγης, βρίσκεται μία «ανάσα» από τη Ρέιντζερς και αισίως αφίχθη στο «Άιμπροξ» για να διευκρινιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

 

15:20 Ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ της Μπάγερν Μονάχου προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, με τα αγγλικά κλαμπ να ρωτούν τους Βαυαρούς για τον Αυστριακό μέσο! 

 

 

15:15 Ξανά στο προσκήνιο ο Μπερνάρντο Σίλβα. Φήμες για πρόταση δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην έχει δώσει καν απάντηση.


15:12 Δεν αλλάζει κάτι στη στάση της Μπενφίκα και η Τσέλσι προς το παρόν έχει κάνει μια τρύπα στο νερό για τον Έντσο Φερνάντες, ενώ χάνει και τον Ζορζίνιο τον οποίο έστειλε στην Άρσεναλ

15:10 Με 30 εκατομμύρια «έκλεισε» το deal της Σαουθάμπτον με την Ρεν για τον Σουλεμανά, άμεσα τα εργομετρικά.


14:42 Δεν θα επιτρέψει στον Κόνορ Γκάλαχερ να πάει στη Νιούκαστλ η Τσέλσι, θεωρώντας πως είναι ανταγωνίστρια για την τετράδα. Το ίδιο ισχύει και σε ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

14:40 Δεν θα προβεί σε μεταγραφική κίνηση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τον τραυματισμό του Κρίστιαν Έρικσεν. Το επιβεβαίωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ…

14:27 Από τώρα κοιτάζει και το καλοκαίρι η Σίτι, που εκφράζει ενδιαφέρον για τον Τζέιμς Μάντισον της Λέστερ. 

14:23 Επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Παρί για τον Ζίγιεχ! «Συζητάμε με την Τσέλσι, προσπαθούμε να βρούμε λύση, αυτό μπορώ να πω προς το παρόν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

14:15 Τελικά ο Μπερνάρντο Σίλβα παραμένει στην Σίτι για το υπόλοιπο της σεζόν, παρά τα σενάρια περί αποχώρησης μετά την μετακίνηση και του Ζοάο Κανσέλο στην Μπάγερν. 

14:02 Έκανε την επιλογή του ο Καλμαντέν Σουλεμανά! Διάλεξε τη Σαουθάμπτον έναντι της Έβερτον του Σον Ντάις και το deal περνά στα τελευταία στάδια!


13:57 Πάει να κάνει το «μπαμ» με τον Κόνορ Γκάλαχερ η Νιούκαστλ! Οι «καρακάξες» σκέφτονται να δώσουν 50 εκατομμύρια στην Τσέλσι, πράγμα που αν συμβεί, οι «μπλε» είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν την πρόταση.

 

13:51 Το «20» φημολογείται πως θα πάρει ο Ζορζίνιο, που κατευθύνεται τώρα στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ για τα ιατρικά τεστ. Προηγούμενος κάτοχος αυτού του αριθμού; Ο Νούνο Ταβάρες!

 

13:37 Συμπαίκτης του Δημήτρη Πέλκα στην Χαλ, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

13:29 Επίσημος ο δανεισμός του Ζοάο Κανσέλο στη Μπάγερν Μονάχου μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Η ανακοίνωση είναι γεγονός, στα 70 εκατομμύρια η οψιόν αγοράς, αν οι Βαυαροί αποφασίσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους!

 

13:08 Οριστικά στη Ρόμα ο Γιορέντε. Πλήρης συμφωνία με τη Λιντς, 18 εκατομμύρια η οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι!

12:57 Ίσως να φύγει και ο Μπερνάρντο Σίλβα από την Μάντσεστερ Σίτι εντός της ημέρας, ακόμα και με δανεισμό, όπως συνέβη με τον Κανσέλο! 

12:55 Καμία συμφωνία μεταξύ Τσέλσι και Μπενφίκα για τον Έντσο Φερνάντες! Συνεχίζονται οι συζητήσεις, δύσκολα θα ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους οι «μπλε».

12:52 Υπογράφει στη Μπάγερν Μονάχου ο Ζοάο Κανσέλο! Πέρασε τα εργομετρικά, ευχαρίστησε μέσω βίντεο τη Μάντσεστερ Σίτι και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση για την επισημοποίηση του δανεισμού, με οψιόν αγοράς 70 εκατομμυρίων…

 

12:48 Πλησιάζει σε δανεισμό του Σάμπι Λοκόνγκα η Κρίσταλ Πάλας. Ενδιαφέρεται ο ποδοσφαιριστής, δεν είναι αρνητική η Άρσεναλ, αντιλαμβανόμενη πως θα έχει στο κέντρο τους Πάρτεϊ, Τσάκα, Ζορζίνιο και Ελνένι.

 

12:39 Στη Ρεν θα βρεθεί για το επόμενο εξάμηνο ο Τζεντ Σπενς. Τα βρήκε σε όλα με τους Γάλλους η Τότεναμ, πέρασε τα εργομετρικά του ο παίκτης, καμία οψιόν μετά τη λήξη της συμφωνίας.

 

12:28 Έντονη κινητικότητα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πέρασε εργομετρικά και ανακοινώνεται άμεσα ο Σέλβεϊ, την στιγμή που η κατάσταση με τον Κέιλορ Νάβας δεν προχωράει. Για τον λόγο αυτό, ο δεύτερος γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, είναι στο στόχαστρο των «κόκκινων»!

 

12:20 Η άφιξη του Πέδρο Πόρο στην Τότεναμ, απομακρύνει τον Ματ Ντόχερτι! Ο Άγγλος συμφώνησε σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για εξάμηνο δανεισμό και το μόνο που εκκρεμεί είναι τα εργομετρικά τεστ. Ταξιδεύει ήδη προς Ισπανία, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

 

12:12 Ο Ζορζίνιο στην Άρσεναλ θα υπογράψει συμβόλαιο 18 μηνών, με τη μεταγραφή του από την Τσέλσι να φτάνει στα 12 εκατ.λίρες!

 

 

12:09 Επίσημη είναι η τρίτη μεταγραφή της Νιούκαστλ! Τα βρήκε σε όλα με τη Γουέστ Χαμ και ανακοίνωσε τον Χάρισον Άσμπι, έναντι τριών εκατομμυρίων. Πολυετές συμβόλαιο, προσωπική επιλογή του Έντι Χάου για back up του Κίραν Τρίπιερ.

 

12:00 Ο Ζορζίνιο και η πιθανή μετακίνησή του στην Άρσεναλ από την Τσέλσι αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο hot κινείται στα μεταγραφικά. Κινήσεις γίνονται, συζητήσεις εντείνονται σε όλα τα μέτωπα, αλλά... είναι νωρίς ακόμα για την πίεση και τους παλμούς που αυξάνονται όσο θα βραδιάζει...