Εύκολα στους «16» η Γουέστ Χαμ και... ξανά Γιουνάιτεντ (vids)

Στο ρελαντί η Γουέστ Χαμ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντέρμπι Κάουντι με το τελικό 2-0 και βρέθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί όπου θα συναντήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα παίξει για τρίτη διαδοχική σεζόν κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» σε αυτή την διοργάνωση!  



Εύκολα στους «16» η Γουέστ Χαμ και... ξανά Γιουνάιτεντ (vids)

Τα «σφυριά» δεν ανέβασαν ιδιαίτερα ρυθμούς κατά τη διάρκεια του ματς το βράδυ της Δευτέρας και κατάφεραν να βρουν δυο γκολ στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου για να «καθαρίσουν».

Στο 10' ο Αντόνιο έκανε τη λόμπα πάνω από την αντίπαλη άμυνα και ο Σούτσεκ με κεφαλιά έκανε την ασίστ στον Μπόουεν για το μονοκόματο σουτ και το 1-0.

Η Ντέρμπι δεν τα παράτησε, παρέμενε στο κόλπο, έδειχνε ζωντανή, δίχως όμως ν' απειλεί ιδιαίτερα την εστία των «σφυριών».

Στο 50ο λεπτό ήταν σειρά του Μικαΐλ Αντόνιο να βρει δίχτυα και να τελειώσει το παιχνίδι, από σέντρα του Μπόουεν και κακή προσπάθεια του Φόρσιθ ν' απομακρύνει, στρώνοντας εν τέλει τη μπάλα στον σκόρερ για να νικήσει τον Γουάιλντσμιθ.

Ο Μόγιες πλέον ήταν ήρεμος, οι παίκτες του θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα γκολ με τον Μπόουεν να χάνει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στο 68' και μέχρι το φινάλε όλα κύλησαν ομαλά και άνετα για την Γουέστ Χαμ.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης