Καμία εναλλακτική στην Άρσεναλ, αν δεν συμφωνήσει με τον Καϊσέδο!

Μπορεί η Άρσεναλ να βλέπει πως το «πόκερ» με τη Μπράιτον προς το παρόν δεν οδηγεί κάπου, όμως σύμφωνα με τα τελευταία αγγλικά δημοσιεύματα, οι «κανονιέρηδες» δεν δείχνουν να έχουν ένα plan b, αν η επιθυμία τους δεν γίνει πράξη!



Καμία εναλλακτική στην Άρσεναλ, αν δεν συμφωνήσει με τον Καϊσέδο!

Απορρίφθηκε πριν από μερικές ώρες και η δεύτερη πρόταση της Άρσεναλ στη Μπράιτον για την απόκτηση του Μόισες Καϊσέδο. Μία πρόταση που έφτασε τα 70 εκατομμύρια λίρες αθροιστικά, μαζί με τα μπόνους, αλλά οι «γλάροι» αρνήθηκαν ευγενικά, μιας και η προσφορά δεν ταυτίστηκε σε καμία περίπτωση με τις απαιτήσεις του.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί ακόμη μία πρόταση από τους Λονδρέζους στον Τόνι Μπλουμς, ισχυρό άνδρα της Μπράιτον, αλλά το «πόκερ» που παίζεται μοιάζει να έχει αυτόν κερδισμένο. Αυτόν και όχι την Άρσεναλ, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του έγκριτου δημοσιογράφου, David Ornstein, δεν ασχολείται με άλλες περιπτώσεις.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Θα αποκτηθεί ο Καϊσέδο από τους «κανονιέρηδες» ή η περίπτωση του Ντάγκλας Λουίς πριν από μερικούς μήνες θα επαναληφθεί, με ακριβώς το ίδιο τέλος;

Δημήτρης Μανάκος