Αποφάσισε η Μπράιτον: Τέλος οι προπονήσεις για τον Καϊσέδο μέχρι τη λήξη των μεταγραφών!

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στη Μπράιτον η πρωτοβουλία του Μόισες Καϊσέδο να εκφράσει δημόσια την επιθυμία αποχώρησής του από τον σύλλογο, με τους «γλάρους» να τιμωρούν τον Κολομβιανό με αποκλεισμό από τις προπονήσεις, μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!Αποφάσισε η Μπράιτον: Τέλος οι προπονήσεις για τον Καϊσέδο μέχρι τη λήξη των μεταγραφών!

Μπορεί η ανάρτηση του Μόισες Καϊσέδο να έδειξε πόσο μεγάλη εκτίμηση τρέφει προς την Μπράιτον ως σύλλογο, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Premier League, όμως δυσαρέστησε την ομάδα.

Άμεσα λοιπόν πάρθηκε η απόφαση να μη συμμετέχει στις προπονήσεις, μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η πρώτη μέρα που ο Καϊσέδο μένει εκτός είναι η… σημερινή (28/01), δεν θα βρεθεί στην αποστολή της Μπράιτον για το ματς του FA Cup με τη Λίβερπουλ και θα είναι δεδομένα μακριά από το προπονητικό κέντρο μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου.

Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέχρι τότε με την υπόθεση της μεταγραφής του και αν μείνει στη Μπράιτον, ποια θα είναι η στάση της ομάδας από εδώ και πέρα.

Δημήτρης Μανάκος