Κατάθεση ψυχής από τον Καϊσέδο στο Instagram με τη… λήξη του Σίτι – Άρσεναλ – Πάτησε «like» ο Κουκουρέγια!

Το σφύριγμα της λήξης στο «Έτιχαντ» ακούγεται, η Μάντσεστερ Σίτι προκρίνεται στην επόμενη φάση, αλλά οι φίλοι της Άρσεναλ έχουν λόγο να πανηγυρίζουν. Ο Μόισες Καϊσέδο εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μπράιτον στο Instagram, με άπαντες να θεωρούν πως το κάνει για χάρη των «κανονιέρηδων», αλλά τον Μαρκ Κουκουρέγια να… μπλέκει την κατάσταση!



Κατάθεση ψυχής από τον Καϊσέδο στο Instagram με τη… λήξη του Σίτι – Άρσεναλ – Πάτησε «like» ο Κουκουρέγια!

Λίγες ώρες μετά την απόρριψη της προσφοράς της Άρσεναλ από τη Μπράιτον για τον Μόισες Καϊσέδο, ο Κολομβιανός μέσος θέλησε να καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Μπράιτον.

Με ανάρτησή του στο Instagram, η οποία μάλιστα ήρθε με το που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης στο ματς του «Έτιχαντ», ο Καϊσέδο ευχαρίστησε την διοίκηση της Μπράιτον για την ευκαιρία να παίξει στην Premier League, αναφερόμενος και στο δύσκολο παρελθόν στην χώρα του.

Εν συνεχεία, ένιωσε ευγνώμων που μπορεί να αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία των «γλάρων», αλλά στο τέλος της ανάρτησης παρακάλεσε τον κόσμο της ομάδας να αντιληφθεί πόσο σημαντική θα ήταν η πώλησή του σε έναν μεγαλύτερο σύλλογο, με τα σενάρια για μία ακόμη μονομαχία της Άρσεναλ με την Τσέλσι να πληθαίνουν.

Πολλοί θεωρούν πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει τον πρώτο λόγο, συνδυάζοντας την ανάρτηση με τη μέρα της επίσημης πρότασης και το ματς του FA Cup, την στιγμή που ο Μαρκ Κουκουρέγια επέλεξε να πατήσει «like» στην ανάρτηση του πρώην συμπαίκτη του… Οψόμεθα!

Δημήτρης Μανάκος