Κέιν: Θέλει να μείνει στην Τότεναμ και θα κουβεντιάσει μετά τον Γενάρη!

Ο Χάρι Κέιν βάζει σε προτεραιότητα την παραμονή στην Τότεναμ και τις επιτυχίες με το κλαμπ του Λονδίνου, όντας θετικότατος στο ενδεχόμενο να συζητήσει με τον σύλλογο την επέκταση της συνεργασίας τους!  



Κέιν: Θέλει να μείνει στην Τότεναμ και θα κουβεντιάσει μετά τον Γενάρη!

Μπορεί τα περασμένα καλοκαίρια το όνομά του να «έπαιξε» πολύ στα σενάρια περί αποχώρησης με πιθανότερο προορισμό την Μάντσεστερ Σίτι, όμως, φαίνεται πως τώρα που τα πράγματα ηρέμησαν, ο Άγγλος επιθετικός γνωρίζει τι θέλει να κάνει.

Οι σκέψεις που νικούν στο μυαλό του είναι αυτές της τιμιότητας απέναντι στην Τότεναμ και της παραμονής στην ομάδα με την οποία έπειτα από τόσα χρόνια και τόσες προσπάθειες θέλει να οδηγήσει σε τίτλους. Και για να το κάνει αυτό, αντιλαμβάνεται πως το συμβόλαιο που τον δεσμεύει μέχρι και το 2024 δεν θα είναι αρκετό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theAthletic, ο Χάρι Κέιν είναι θετικός στην συζήτηση με την Τότεναμ μετά τον Ιανουάριο για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συμφωνίας τους, με την διοίκηση και τον παίκτη να μην έχουν επικοινωνήσει καθόλου επί του θέματος μετά το καλοκαίρι του 2021…