Γι’ αυτό η Φόρεστ έδωσε 20 εκατομμύρια για τον Ντανίλο!

Νέα… ψώνια από την Παλμέιρας, ένωσε τον Σκάρπα με τον Ντανίλο και ειδικά για τον τελευταίο διέθεσε 20 εκατομμύρια ευρώ η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 21χρονος χαφ έχει κάνει πράγματα και θαύματα στην πατρίδα του, την Βραζιλία και πήρε την μεγάλη μεταγραφή της καριέρας του για να βοηθήσει την ομάδα του Στιβ Κούπερ να καθιερωθεί στην Πρέμιερ.  



Γι’ αυτό η Φόρεστ έδωσε 20 εκατομμύρια για τον Ντανίλο!

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Φόρεστ κατάφερε να πανηγυρίσει back-to-back νίκες μετά το 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον και το 2-0 επί της ταλαιπωρημένης και κακής, φετινής Λέστερ, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο σύλλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη ανακοίνωσε επίσημα πλέον και τον Ντανίλο που αφίχθη στο Νότιγχαμ έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και όσα έπραξε με τη φανέλα της Παλμέιρας, έκαναν το βραζιλιάνικο κλαμπ να τον ξεπροβοδίσει με τέτοιο τρόπο που φανέρωσε την αιώνια ευγνωμοσύνη που θα του τρέφει.

Μέσα στο 2022, ο 21χρονος χαφ που θεωρείται από τα πιο hot prospects του ποδοσφαίρου της χώρας του, είχε σε 58 ματς, 7 τέρματα και 3 ασίστ, 48 τελικές εκ των οποίων οι 22 στην εστία, ανέκτησε 343 φορές την κατοχή της μπάλας, έκανε 111 τάκλιν, είχε 83% επιτυχημένες μεταβιβάσεις και πανηγύρισε τρεις τίτλους.

Πήρε το Copa Libertadores, το Recopa Sudamericana και αναδείχθηκε πρωταθλητής Βραζιλίας. Και έπειτα από αυτά, ήρθε η στιγμή του αποχωρισμού και του πρώτου πολύ μεγάλου βήματος προς την Ευρώπη. Και ειδικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Γηραιάς ηπείρου, στην ίδια ομάδα που είχε αποκτήσει πριν από εκείνον και τον συμπαίκτη του στην Παλμέιρας, Γκουστάβο Σκάρπα.