Τότεναμ – Άρσεναλ: Τότε το αήττητο, τώρα μπορεί να κάνει ένα βήμα προς το πρώτο πρωτάθλημα από το 2004! (video)

Πριν από 18 χρόνια, η Άρσεναλ συναντούσε την Τότεναμ στο White Hart Lane και ήθελε έστω και την ισοπαλία για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα. Πλέον, αν και τα δεδομένα είναι διαφορετικά, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα τίτλου, αξιοποιώντας τη «γκέλα» της Μάντσεστερ Σίτι.  



Τότεναμ – Άρσεναλ: Τότε το αήττητο, τώρα μπορεί να κάνει ένα βήμα προς το πρώτο πρωτάθλημα από το 2004! (video)

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που η Άρσεναλ πανηγύριζε στην έδρα της Τότεναμ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος, οι εμφανίσεις και οι νίκες της, της δίνουν την δυνατότητα να πάει στο σπίτι της «μισητή» της αντιπάλου και να πανηγυρίσει το… +8. Μία διαφορά ασφαλείας από τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη «γκέλα» των «πολιτών» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πόσω μάλλον, αν το όνειρο των παικτών του Μικέλ Αρτέτα γίνει πραγματικότητα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Προφανώς και θα ξυπνήσει μνήμες. Μνήμες από την χρονιά του ενός πρωταθλήματος, το οποίο διασφαλίστηκε στο White Hart Lane, μετά το τελικό 2-2.

Τότε που οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων είχαν ζητήσει από τον Τιερί Ανρί να μην πανηγυρίσει την κατάκτηση μετά την λήξη, αλλά εκείνος δεν τους άκουσε, με αποτέλεσμα η Άρσεναλ να γίνει η μοναδική ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα στην έδρα της Τότεναμ.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο bnsports.gr