Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπρέντφορντ, πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη η Μπόρνμουθ!

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται απέδειξε για ακόμη μία αγωνιστική η Μπρέντφορντ, που κέρδισε με 2-0 τη Μπόρνμουθ στο «Κομιούνιτι» με χαρακτηριστική ευκολία. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Τόμας Φρανκ, έκτη διαδοχική ήττα των φιλοξενούμενων σε όλες τις διοργανώσεις!



Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπρέντφορντ, πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη η Μπόρνμουθ!

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στη Μπόρνμουθ η Μπρέντφορντ, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από μία φορά σε κάθε ημίχρονο και να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 2-0.

Ο Ιβάν Τόνεϊ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό. Οι «μέλισσες» κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νέτο και ο Άγγλος επιθετικός ανέλαβε την ευθύνη, με φόντο να διατηρήσει την εξαιρετική του φόρμα.

Τα κατάφερε, έκανε το 1-0 και το 9ο συνεχόμενο εύστοχο πέναλτι του Τόνεϊ στην Premier League ήταν γεγονός, όντας μόλις δύο πίσω από τις διαδοχικές εκτελέσεις του Γιάγια Τουρέ.

Το δεύτερο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό, με αμφότερες ομάδες να απειλούν και τη Μπόρνμουθ να προσπαθεί να βρει γκολ ισοφάρισης, αλλά τον Ράγια να εξουδετερώνει την προσπάθεια του Ντεμπέλε.

Ό,τι δεν κατάφεραν όμως οι φιλοξενούμενοι, έκαναν οι γηπεδούχοι, που «διπλασίασαν» τα γκολ τους στο 75’ με τον Γιένσεν και έφτασαν σε μία 3η συνεχόμενη επικράτηση, που τους ανεβάζει στην 8η θέση της κατάταξης!

Απεναντίας, η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 17η θέση, ούσα μία εκ των χειρότερων ομάδων της κατηγορίας, με βάση την αγωνιστική της κατάσταση στα πέντε τελευταία ματς.

Δημήτρης Μανάκος