Ο Μαρτίνες του Μουντιάλ εμφανίστηκε για να σπρώξει την Βίλα στη νίκη (vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ασφαλώς πιστώνεται μεγάλο μερίδιο για το νέο θετικό αποτέλεσμα της Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ, με την επέμβαση... μισή νίκη, που πραγματοποίησε στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου του ματς της Παρασκευής κόντρα στην Λιντς. 



Ο Μαρτίνες του Μουντιάλ εμφανίστηκε για να σπρώξει την Βίλα στη νίκη (vid)

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας σαν να... μη σταμάτησε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου ήταν καθοριστικό για την αναρρίχηση της «αλμπισελέστε» στην κορυφή, έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στα «παγώνια» για να εξασφαλιστούν οι τρεις βαθμοί. 

Ίσως η πιο καθοριστική στιγμή στο ματς, πέρα φυσικά από τα γκολ που σημείωσε η ομάδα του Ουνάι Έμερι, ήταν εκείνη στην οποία ο Μαρτίνες απαγόρευσε την ισοφάριση πριν οι δύο ομάδες φύγουν για τ' αποδυτήρια στα μισά του ματς. 

Εξ επαφής, παρακολούθησε την μπάλα, τοποθέτησε σωστά το σώμα του και κατάφερε να σταματήσει την Λιντς που αν έβρισκε σ' εκείνο το σημείο γκολ, ίσως η συνέχεια του ματς να ήταν πολύ διαφορετική. Ωστόσο, ο Έμερι πραγματικά έχει κάνει την ομάδα του Μπέρμιγχαμ να εμφανίζεται πλέον αρκετά πιο σοβαρή στο γήπεδο και να παίρνει αποτελέσματα... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης