Ο Κλοπ εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο: «Αλήθεια, αυτό πιστεύεις για εμένα;» (vid)

Μια ερώτηση για τις μεταγραφές και το κατά πόσο η Λίβερπουλ μπορεί να δελεάσει παίκτες τοπ επιπέδου έκανε τον Κλοπ να χάσει την ψυχραιμία του στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής. «Θεωρείς ότι έχουμε λεφτά με το τσουβάλι και απλά δεν παίρνουμε κανέναν γιατί δεν μας κάνει; Δεν λύνει όλα τα προβλήματα κάθε φορά κάποια μεταγραφή…».  



Ο Κλοπ εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο: «Αλήθεια, αυτό πιστεύεις για εμένα;» (vid)

Ο Γερμανός κόουτς απόρησε τρομερά με την ερώτηση που δέχθηκε για την ενίσχυση της Λίβερπουλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση ν’ αναλύσει ξανά το σκεπτικό του γύρω από τις προσθήκες στο ρόστερ.

«Έχω κάνει 6.000 συνεντεύξεις Τύπου και ήσουν εδώ στις 5.999. Αλήθεια, αυτό πιστεύεις για εμένα; Ότι έχουμε λεφτά με το τσουβάλι και απλά δεν αγοράζουμε παίκτες γιατί δεν μας κάνουν ενώ είναι διαθέσιμοι; Έχουμε 4 παίκτες εκτός με τραυματισμούς. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουν. Όχι αύριο, αλλά κάποια στιγμή. Τότε τι θα έχουμε;

Θα φτάσουμε 7 παίκτες και δεν θα μπορούμε καν να τους βάλουμε στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ γιατί θα είναι πολλοί και θα πρέπει να καθόμαστε να διαλέγουμε; Ορισμένες φορές ναι μια μεταγραφή μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσουμε μια δυσκολία σε κάποιο χρονικό διάστημα, όμως, αυτό δεν είναι πάντοτε η λύση…» σχολίασε ο Kloppo.