Τα 9 αξέχαστα γκολ του Μπέιλ εκτός περιοχής από την σεζόν που τον οδήγησε στην Ρεάλ… (vid)

Είτε με το δεξί, είτε με το αριστερό, είτε στην κίνηση, είτε με στατική φάση, είτε με χώρο, είτε δίχως χρονικό περιθώριο. Με όποιον τρόπο κι αν το επιχείρησε, ο Γκάρεθ Μπέιλ της σεζόν 2012-2013 είχε… ταράξει τα δίχτυα στην Premier League.



Τα 9 αξέχαστα γκολ του Μπέιλ εκτός περιοχής από την σεζόν που τον οδήγησε στην Ρεάλ… (vid)

Ο Ουαλός αστέρας αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το απόγευμα της Δευτέρας, 09/01/2023 σε μια απόφαση που ναι μεν δεν περίμενε κάποιος για τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά όλοι μπορούσαν να φανταστούν λόγω και της μειωμένης του αγάπης για το άθλημα στην πάροδο των ετών.

Η Premier League τον απήλαυσε, τον εξέλιξε και τον οδήγησε στην Ρεάλ Μαδρίτης όπου φυσικά έφτασε να πανηγυρίζει 5 ευρωπαϊκά! Κι όμως, εκείνος ο Γκάρεθ, ο πιο νεαρός, ο πιο τολμηρός, ο πιο θρασύς ποδοσφαιρικά, ήταν… χάρμα οφθαλμών!

Τα «σπιρούνια» τον είχαν εμπιστευθεί σε πολύ νεαρή ηλικία, είχαν διαθέσει 10 εκατομμύρια για να τον πάρουν από την Σαουθάμπτον και πήραν αυτό το ποσό… το δεκαπλάσιο όταν αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν στην Ρεάλ και να του δώσουν την ευκαιρία να κατακτήσει τα πάντα.

Ο προ 10ετίας Μπέιλ, όμως, παραμένει αξέχαστος. Και γι’ αυτό η Premier League θυμήθηκε τα 9 τέρματα εκτός περιοχής που πέτυχε στην τελευταία σεζόν της πρώτης του θητείας στην Τότεναμ…

Κώστας Ζάλιαρης