Τα mind games του Κέπα δεν έπιασαν τόπο και ο Χούλιαν πλέον έχει σκοράρει… παντού!

Ο Χούλιαν Άλβαρες κατάφερε να βρει δίχτυα και στο Κύπελλο Αγγλίας στην πρώτη του σεζόν στο ποδόσφαιρο της χώρας, με αποτέλεσμα να έχει σκοράρει πλέον σε κάθε διοργάνωση που έχει αγωνιστεί με την Μάντσεστερ Σίτι! Όσο κι αν ο Κέπα προσπάθησε να του «πειράξει» το μυαλό, ο Αργεντινός του χαμογέλασε και τον νίκησε.  



Τα mind games του Κέπα δεν έπιασαν τόπο και ο Χούλιαν πλέον έχει σκοράρει… παντού!

Ο Παγκόσμιος Κυπελλούχος με την εθνική ομάδα της πατρίδας του έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του με τη φανέλα των «πολιτών» σε αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην Ευρώπη.

Φεύγοντας από την Ρίβερ Πλέιτ, η Σίτι του Πεπ ήταν η ιδανική επιλογή για εκείνον και έχει καταφέρει να διατηρήσει πάνω απ’ όλα το χαμόγελό του και έπειτα την θετικότατη αγωνιστική εικόνα που κουβάλησε μαζί του από την πατρίδα του.

Το βράδυ της Κυριακής ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι το οποίο έκανε ανόητα ο Χάβερτς βάζοντας το χέρι σε διεκδίκηση ψηλής μπαλιάς. Ο Χούλιαν Άλβαρες είδε τον Κέπα να προσπαθεί να τον επηρεάσει, όμως, παρά το γεγονός πως ο Ισπανός μάντεψε σωστά, νικήθηκε. Ήταν το δεύτερο από τα συνολικά τέσσερα τέρματα της Σίτι κόντρα στην Τσέλσι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και ο Άλβαρες έχει βρει πλέον δίχτυα σε όλες τις διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα!