Η μαγεία του FA Cup: Το γκολ της «ιστορικής» πρόκρισης της Στίβενεϊτζ από τη League Two και οι επικές στιγμές με την λήξη! (vids)

Στο 88ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 και τρία λεπτά αργότερα, πανηγύριζε μία επική πρόκριση απέναντι στην Άστον Βίλα. Απίθανο, 100%... αγγλικό και ένα απίθανο βράδυ για τη Στίβενεϊτζ της League Two!



Η μαγεία του FA Cup: Το γκολ της «ιστορικής» πρόκρισης της Στίβενεϊτζ από τη League Two και οι επικές στιγμές με την λήξη! (vids)

Πριν από 24 ώρες, η Ρέξαμ της National League πανηγύριζε μία τεράστια πρόκριση απέναντι στην Κόβεντρι από την Championship, σκοράροντας τέσσερις φορές μέσα στην έδρα της.

Τώρα, ήταν η σειρά της Στίβενεϊτζ να καθηλώσει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με μία επική ανατροπή στο «Βίλα Παρκ», που ουδείς περίμενε, αναλογικά με το χρονικό σημείο της συνάντησης.

Μέχρι το 60’ δεν είχε τελική προσπάθεια στην εστία και είχε καταγράψει ένα τρομερό δοκάρι από τον Νόρις. Στο 88ο λεπτό, βρισκόταν ακόμη πίσω στο σκορ. Κερδίζει πέναλτι και ο Ριντ ισοφαρίζει.

Για να έρθει μετά μία στιγμή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους φίλους της! Η ομάδα της League Two κερδίζει κόρνερ, παίζει με πάσα και η μπάλα φτάνει στον 21χρονο, Κάμπελ.

Σουτάρει με το αριστερό, νικά τον Όλσεν που φέρει ευθύνη και το «ξέσπασμα» στις κερκίδες, δεν περιγράφεται με λόγια…

Δημήτρης Μανάκος