Το έκανε ξανά η απίθανη Ίστλιχ: Σκοράρει πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό σε δύο σερί παιχνίδια! (vids)

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη να είναι σύμπτωση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο… δουλεμένο. Διότι η Ίστλιχ, σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια της National League, έχει σκοράρει πριν καν συμπληρώσουμε το πρώτο λεπτό της συνάντησης! Ακραίο…  



Το έκανε ξανά η απίθανη Ίστλιχ: Σκοράρει πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό σε δύο σερί παιχνίδια! (vids)

Μπορεί η Ίστλιχ να μην καταφέρει να κάνει το 2/2 στο 2023, χάνοντας από τη Γουίλντστον με 3-1, όμως σε κάθε περίπτωση, το σύνολο του Λι Μπράντμπουρι, είχε και πάλι τον τρόπο για να εντυπωσιάσει το «Νησί».

Πώς το κατάφερε αυτό; Σκοράροντας για δεύτερη φορά, μέσα σε μία εβδομάδα, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της εκάστοτε συνάντησης. Η αρχή έγινε απέναντι στη Ντόρκινγκ, όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν στα επτά πρώτα δευτερόλεπτα.

Σε μία φάση δουλεμένη, η Ίστλιχ άνοιξε το σκορ με τον Λόιντ, έκανε δύο τα γκολ της στο… 2’ και εν συνεχεία προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ της συνάντησης.

 

Μερικές μέρες μετά, η ιστορία επαναλήφθηκε, εκτός έδρας αυτή την φορά, με σκόρερ τον ίδιο παίκτη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα και παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα, «τρόλαραν» τον εαυτό τους, αναρτώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους το εξής:

«Δεν ήταν και στα… 7 δευτερόλεπτα, αλλά κάνει την δουλειά του»…

 

Δημήτρης Μανάκος