Μόλις μια νίκη σε 14 εντός έδρας ματς με το Big-6 η Τσέλσι!

Στα ντέρμπι με τις... μεγάλες δυνάμεις της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι δεν τα κατάφερνει την τελευταία τριετία. Ο κόσμος της ομάδας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κάθε φορά περιμένει το μεγάλο αποτέλεσμα και αντ' αυτού πικραίνεται, αφού οι «μπλε» μετρούν μόλις μια νίκη σε 14 ματς! 



Μόλις μια νίκη σε 14 εντός έδρας ματς με το Big-6 η Τσέλσι!

Μετά και το 1-0 από την Σίτι στο Λονδίνο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ενόψει της αποψινής «μάχης» ξανά με τους «πολίτες» για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, έχοντας νωρίτερα μέσα στη σεζόν και τη συνάντησή τους στο Λιγκ Καπ, οι φίλοι της Τσέλσι δύσκολα θα αισιοδοξούν. 

Γιατί πέρα από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες παικτών που δυσκολεύουν το έργο του Γκρέιαμ Πότερ, παρά και την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2021 δεν έχουν το ψυχολογικό boost για να μπουν στην αναμέτρηση. 

Έπειτα και από το πιο πρόσφατο ματς με τους Πρωταθλητές Αγγλίας, η Τσέλσι έφτασε να μετράει μόλις μια νίκη στα 14 πιο πρόσφατα ντέρμπι με τις ομάδες που απαρτίζουν το λεγόμενο Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ. 

Δείτε τ' αποτελέσματα στην παρακάτω φωτογραφία: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης