Γκουαρδιόλα για τις αλλαγές: «Ναι, είμαι... διάνοια»! (vids)

Αφού πρώτα σχολίασε πως... άκουσε τα media για το χρόνο που κάνει τις αλλαγές, ο Πεπ Γκουαρδιόλα με το γνωστό του χιούμορ απάντησε πως τελικά είναι... ιδιοφυΐα, όσον αφορά την απόφασή του να βάλει στο ματς τους Γκρίλις και Μαχρέζ για να εξασφαλιστεί η νίκη.  



Γκουαρδιόλα για τις αλλαγές: «Ναι, είμαι... διάνοια»! (vids)

Ο Καταλανός προπονητής μετά το θετικό αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε κέφια και το έδειξε με τις απαντήσεις του.

Οι επιλογές του από τον πάγκο, τόσο με τους Λιούις και Άκε, όσο και αργότερα με τους Γκρίλις και Μαχρέζ απέφεραν καρπούς για το τελικό 1-0 απέναντι στους «μπλε».

Αυτό έφτιαξε τη διάθεση του Πεπ, που πρώτα σχολίασε στο flash interview ότι: «Οι δημοσιογράφοι έλεγαν μετά το ματς με την Έβερτον ότι έκανα αλλαγές μετά το 81' κι έτσι τους άκουσα αυτή τη φορά και άλλαξα παίκτες νωρίτερα...».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για τους δυο ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν για το καθοριστικό γκολ, ήταν αφοπλιστικός και προκάλεσε γέλια απαντώντας: «Ναι, είμαι... διάνοια»!

 

@bbcsport Pep Guardiola reveals the inspiration behind his game-changing substitutions. 😉 #ManCity #ManchesterCity #BBCSport #BBCFootball #Football #PremierLeague ♬ original sound - BBC Sport

 

@hayterstv “I am a GENIUS!” Pep praising himself after Chelsea win😂 #pepguardiola #mancity #reaction #funny #premierleague #footballtiktok ♬ original sound - HaytersTV

 

Κώστας Ζάλιαρης