Ιστορικό γκολ της Νότιγχαμ: Το «παρθενικό» εκτός έδρας σε πρώτο ημίχρονο στον 21ο αιώνα! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Νότιγχαμ Φόρεστ να ξεκινήσει την αναμέτρηση απέναντι στη Σαουθάμπτον, με το γκολ του Αβονίγι να είναι ιστορικό. Ο λόγος; Διότι είναι το «παρθενικό» γκολ της ομάδας του σε πρώτο ημίχρονο στον 21ο αιώνα!



Ιστορικό γκολ της Νότιγχαμ: Το «παρθενικό» εκτός έδρας σε πρώτο ημίχρονο στον 21ο αιώνα! (vids)

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να αποτελεί τη χειρότερη ομάδα, βάση συγκομιδής, μακριά από το «Σίτι Γκράουντ» σε ολόκληρη την Premier League, όμως η αναμέτρηση απέναντι στη Σαουθάμπτον ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 26ο λεπτό με τον Αβονίγι, σε ένα γκολ που δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα. Ο λόγος; Διότι είναι το «παρθενικό» της ομάδας του Στιβ Κούπερ μακριά από το «σπίτι» της, σε πρώτο ημίχρονο, σε ολόκληρο τον 21ο αιώνα στην Premier League.

Μέχρι σήμερα, δεν είχε σκοράρει στο εναρκτήριο 45λεπτο, σε καμία από τις 8 πρώτες εξορμήσεις της, ενώ είχε υποβιβαστεί το καλοκαίρι του 1999. Συνεπώς, το γκολ του Αβονίγι είναι ιδιαίτερο, με τον προηγούμενο από αυτόν που είχε κάνει κάτι ανάλογο, να είναι ο Φρίντμαν, τον Μάιο του 1999, απέναντι στη Μπλάκμπερν, στη νίκη με 2-1 της ομάδας του!

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της Νότιγχαμ Φόρεστ στα πρώτα ημίχρονα των φετινών αναμετρήσεων της:

Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-0

Γουλβς – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Σαουθάμπτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1

Δημήτρης Μανάκος