«Ζωντανή» με γκολ στο 87’ η Σέλτικ!

Το δεύτερο Old Firm της σεζόν είχε την Σέλτικ στριμωγμένη στα σχοινιά μετά την ανατροπή της Ρέιντζερς, ωστόσο, ο Φουρουγκάσι στο 87’ έσωσε τον βαθμό και διατήρησε το +9 των «καθολικών» στην κορυφή με το τελικό 2-2 στο Old Firm του «Άιμπροξ». Για 17η φορά η ομάδα του Ποστέκογλου σκόραρε στο τελευταίο 15λεπτο τη φετινή σεζόν!  



«Ζωντανή» με γκολ στο 87’ η Σέλτικ!

Από χαλαρή μεταβίβαση του Μορέλος ο Μαέντα το εκμεταλλεύτηκε για να βάλει μπροστά την Σέλτικ και να τιμωρήσει τους «γηπεδούχους» μόλις στο 5ο λεπτό του μεγάλου ντέρμπι!

Οι «καθολικοί» παρά το προβάδισμά τους πέρασαν δύσκολες καταστάσεις και μια εξ αυτών ήταν η προσπάθεια του Κεντ, την οποία έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Χαρτ, έχοντας και τη βοήθεια του δοκαριού.

Ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης φάσης από πλευράς Ρέιντζερς θα κατάφερνε να φέρει τη μεγάλη «μονομαχία» στα ίσια στο 47’ με υπέροχο σουτ, ενώ, ο Ταβερνιέρ στο 53’ με πέναλτι ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «διαμαρτυρόμενους».

Το σύνολο του Ποστέκογλου παρά την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε, κατάφερε να φύγει αλώβητο από το «Άιμπροξ» και στο 87’ ο Φουρουγκάσι ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με δυνατό σουτ μετά την κόντρα στο γέμισμα του Ζότα στην περιοχή.