Ο Χάρι Κέιν κάθε χρόνο κάνει την ίδια ευχή και αυτή έκανε και για το 2023 (pic)

Πότε πετυχαίνει, πότε όχι. Άλλωστε, όλοι μας κάνουμε ευχές και διεκδικούμε πράγματα, γνωρίζοντας πως ίσως δεν φτάσουμε σε κάθε στόχο. Ο Χάρι Κέιν κάθε χρόνο έχει μια και μοναδική ευχή που τον ικανοποιεί κι όμως, δεν είναι η κατάκτηση τίτλων, όπως πολλοί θα περίμεναν...Ο Χάρι Κέιν κάθε χρόνο κάνει την ίδια ευχή και αυτή έκανε και για το 2023 (pic)

Ο αρχηγός της Τότεναμ, ο βασικός επιθετικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου του αυτή τη στιγμή, ευχήθηκε απλά... να βελτιωθεί. 

Κάθε χρόνο, ο Κέιν βάζει στόχο να εμφανίζεται καλύτερος από την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι 10 βήματα πιο μπροστά. Μερικές φορές, αρκεί ένα. Ή ακόμα και μισό. Είναι επιτυχία να είσαι μισό βήμα πιο μπροστά από εκεί που ήσουν. Τα άλματα, έρχονται στην ώρα τους. 

Έτσι, ο επιθετικός των «σπιρουνιών» δεν ζήτησε δώρο από το 2023 κάποια μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία. Δεν ευχήθηκε ποτέ του τίτλους. Αν και αυτό είναι που κυνηγάει κάθε φορά. Ωστόσο, θέλει να είναι υγιής και να εμφανίζεται κάθε φορά βελτιωμένος...

Δείτε την ευχή του: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης