Χάρι Κέιν: Ο «βασιλιάς» της Boxing Day θέλει να… ξεχάσει το χαμένο πέναλτι με την Αγγλία!

Αν υπάρχει «φάρμακο» για να μπορέσει ο Χάρι Κέιν να ξεπεράσει το χαμένο πέναλτι απέναντι στη Γαλλία, τότε αυτό είναι δεδομένα η Boxing Day. Οι αριθμοί του άλλωστε, το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!



Χάρι Κέιν: Ο «βασιλιάς» της Boxing Day θέλει να… ξεχάσει το χαμένο πέναλτι με την Αγγλία!

Ο Χάρι Κέιν έχει κερδίσει ήδη μία φορά τον Ουγκό Γιορίς και θέλει να το ξανακάνει. Η Αγγλία βρίσκεται πίσω στο σκορ απέναντι στη Γαλλία και ο επιθετικός της Τότεναμ, έχει την «χρυσή» ευκαιρία να κάνει το 2-2 και να οδηγήσει, κατά πάσα πιθανότητα, το ματς στην διαδικασία της παράτασης.

Αστοχεί, το χτύπημά του είναι κακό και το 3ο του χαμένο πέναλτι με την φανέλα των «τριών Λιονταριών» σε επίσημο ματς, είναι γεγονός. Η Αγγλία επιστρέφει πρόωρα στο «Νησί» και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για ακόμη μία φορά δεν έρχεται… σπίτι!

Από τότε και μετά, ο Χάρι Κέιν δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Ελάχιστες αναρτήσεις στα social media, καμία συνέντευξη και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται να λάβει χώρα απέναντι στη Μπρέντφορντ. Στην αγαπημένη ημέρα του Άγγλου σε ολόκληρο το ημερολογιακό έτος…

Ο λόγος φυσικά για τη Boxing Day, καθώς από τη μία η ομάδα του, δεν έχει ηττηθεί στις 26 Δεκεμβρίου από το 2003, διαθέτοντας το μεγαλύτερο, αήττητο σερί από ομάδες της Premier League, και από την άλλη ο ίδιος, μετρά 9 γκολ σε έξι Boxing Day, με τον Ρόμπι Φάουλερ να είναι ο μόνος που έχει τόσα!

Εννέα γκολ σε έξι ματς, ο μοναδικός παίκτης του πρωταθλήματος που έχει σκοράρει και τις έξι φορές που έχει κληθεί να αγωνιστεί αυτή την «ιδιαίτερη» μέρα. Στόχος του πλέον, να τις κάνει… επτά!

Υπάρχει άλλωστε καλύτερο «φάρμακο» από ένα ακόμη ρεκόρ για τον Χάρι Κέιν; Δύσκολα μπορεί να βρει κάποιος, με τον επιθετικό της Τότεναμ να απέχει παράλληλα και μόλις πέντε γκολ, από το να φτάσει τα 200 με την φανέλα της ομάδας του, σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Δημήτρης Μανάκος