«Τα λέμε τον Μάρτη» και η επιτυχημένη συνταγή στην Αγγλία συνεχίζεται ...

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ όντας πλέον αρκετά πιο ήρεμος και λογικός δίχως τα έντονα συναισθήματα του αποκλεισμού από το Μουντιάλ, το αποφάσισε, το ανακοίνωσε και κοιτάζει μονάχα μπροστά. Με την Αγγλία και στο Euro του 2024, με ένα λιτό μήνυμα για τις επόμενες υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας, να ξεκαθαρίζει μια και καλή το τοπίο. 



«Τα λέμε τον Μάρτη» και η επιτυχημένη συνταγή στην Αγγλία συνεχίζεται ...

Η Ομοσπονδία τον ήθελε, τα συζήτησαν όμορφα κι ωραία μακριά από συναισθηματισμούς, αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε πρόσφορο έδαφος για να συνεχιστεί η παρέα στη διαδρομή προς την κατάκτηση κάποιου μεγάλου τροπαίου από τα «τρία λιοντάρια» κι έτσι η απόφαση ελήφθη οριστικά και αμετάκλητα. 

Και ουδείς κοιτάζει πλέον πίσω ή έχει δεύτερες σκέψεις. Το μοναδικό που έχουν όλοι στο μυαλό τους είναι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του νέου έτους, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να βάζει αποκλειστικό στόχο τη διάκριση που τόσο πολύ θέλει όλο το αγγλικό έθνος. 

«Τα λέμε τον Μάρτη», λοιπόν, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της FA, με τους νέους στόχους για να γίνει πράξη πια το it's coming home και να μην μείνει απλά ένα σύνθημα που εμφανίστηκε το 2018 και συνεχίστηκε δίχως να βρίσκει ανταπόκριση... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης