Σοβαρός τραυματισμός και διακοπή!

«Παγωμάρα» και καρδιοχτύπια προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του Τομ Μπέντερ στην αναμέτρηση της Άκρινγκτον με την Τρανμίρ για το Λιγκ Τρόφι! Ο παίκτης έπεσε αναίσθητος στην περιοχή της ομάδας του, χρειάστηκε αρκετή ώρα για να τον επαναφέρουν οι γιατροί και το παιχνίδι διακόπηκε! Σταθερή η κατάστασή του. 



Σοβαρός τραυματισμός και διακοπή!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο 39ο λεπτό του αγώνα κι ενώ η Τρανμίρ προηγούταν στο σκορ 2-1. Ο αμυντικός της Άκρινγκτον ήταν το «θύμα» της σύγκρουσης του γκολκίπερ της ομάδας του, Ίαν Ντανμπάβιν και του Λούκας Άκιν από την πλευρά των αντιπάλων.

Ο Μπέντερ έπεσε αναίσθητος στο έδαφος και το ιατρικό επιτελείο της Άκρινγκτον χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και να καταφέρει να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου με το φορείο και με μάσκα οξυγόνου. 

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα στον αυχένα...

«Η οριστική διακοπή είναι μια φυσική αντίδραση όταν βλέπεις κάποιον ποδοσφαιριστή να μένει κάτω για τόση ώρα. Το καλό είναι πως κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, έδειχνε σημάδια βελτίωσης» ήταν τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Άκρινγκτον, Ρομπ Χέις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντάνμπαβιν που συμμετείχε στην σύγκρουση από την οποία προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του Μπέντερ, ήταν απαρηγόρητος μετά το περιστατικό και έλεγε στους συμπαίκτες του πως δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές τόσο της Άκρινγκτον όσο και της Τρανμίρ, αποδέχτηκαν την πρόταση του διαιτητή της αναμέτρησης για οριστική διακοπή, έπειτα και από τη σχετική συνεννόηση των ιθυνόντων των δύο συλλόγων. 

Αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο, η κατάσταση του ποδοσφαιριστή σταθεροποιήθηκε.