Ειλημμένη η απόφαση για παραμονή του Σάουθγκεϊτ!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊ θα είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, αφού ο ομοσπονδιακός κόουτς φέρεται να πήρε την τελική του απόφαση και να συνεχίζει στην άκρη του πάγκου.  



Ειλημμένη η απόφαση για παραμονή του Σάουθγκεϊτ!

Ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Τελικός Euro 2020. Προημιτελικός Μουντιάλ 2022. Βέβαια, μεσολάβησε και ένας υποβιβασμός στο Nations League, αλλά γενικότερα και παρά το γεγονός πως δεν έχει έρθει κάποιο τρόπαιο, θεωρείται θετικότατη η θητεία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο των «τριών λιονταριών».

Για τον λόγο αυτό και παρά τις αρχικές του αμφιβολίες και κακές σκέψεις μετά τον αποκλεισμό από τους Γάλλους στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα που ηρέμησε φέρεται να πήρε και την οριστική του απόφαση.

Τα αγγλικά Media αναφέρουν πως είναι δεδομένο πλέον πως ο ομοσπονδιακός κόουτς θα συνεχίσει στο πόστο του και θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα μέχρι και το Euro του 2024, αφού γενικότερα έλαβε θετικό feedback και στήριξη από τον κόσμο μετά και τη φετινή πορεία στη μεγάλη διοργάνωση του Κατάρ.

Κώστας Ζάλιαρης