Ντου οπαδών και σπρέι στον αντίπαλο τερματοφύλακα στη Μελβούρνη! (vid)

Άγρια επεισόδια στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, με οπαδό να ρίχνει σπρέι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον διαιτητή και φυσικά να οδηγείται στη διακοπή η αναμέτρηση της Melbourne City με την Melbourne Victory! 



Ντου οπαδών και σπρέι στον αντίπαλο τερματοφύλακα στη Μελβούρνη! (vid)

Tελικά το πόσο ανεγκέφαλος είναι κάποιος δεν έχει να κάνει με την χώρα στην οποία έχει μεγαλώσει και τα όσα αντιμετωπίζει στην κοινωνία. 

Μέχρι και στην Αυστραλία ξέσπασαν άγρια επεισόδια στο ποδόσφαιρο της χώρας, με το ντέρμπι της Μελβούρνης να διακόπτεται οριστικά μετά από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. 

Μάλιστα, ένας εκ των ανόητων είχε στην κατοχή του σπρέι με το οποίο ψέκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον ρέφερι, ο οποίος φυσικά σφύριξε αμέσως για να φύγουν οι ομάδες και να τελειώσει το ματς κάπου εκεί. 

Και να που είναι τόσο εύκολο να περάσει κάτι στο γήπεδο και στην εξέδρα και είναι τόσο εύκολο να προκληθεί κάτι τρομερά σοβαρό, αν στη θέση του σπρέι, βρισκόταν ένα μαχαίρι ή οτιδήποτε άλλο... 

Αν και δεν αξίζει καν την αναφορά, αφού είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, τη στιγμή της διακοπής η City βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης