«Save the Bridge»!
Κίνημα με το οποίο ζητούν την παραμονή της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και εναντιώνονται στο σενάριο μετακόμισης του συλλόγου ξεκίνησαν οι οπαδοί των «μπλε» μέσω facebook!

Διαβάστε ακόμη:
Το σενάριο ανέγερσης νέου γηπέδου
Την άποψη του Χοντλ για το θέμα
Η «Independent» έφερε στο φως την πρόταση από τη διοίκηση των «μπλε» για την αγορά μέρους του «Στάμφορντ Μπριτζ» και των γύρω περιοχών που είχαν πωληθεί σε οπαδούς τη δεκαετία του 1990. Η ιδέα της ανέγερσης νέου γηπέδου και της αποχώρησης από το «Στάμφοντ Μπριτζ» έπειτα από 106 χρόνια δεν άρεσε στους οπαδούς της ομάδας που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους.
Δημιούργησαν ειδική σελίδα στο facebook με την ονομασία «Save the Bridge» και ασκούν πίεση στους ιθύνοντες της Τσέλσι ώστε να μην κάνουν πράξη το πλάνο που φαίνεται ότι υπάρχει στην άκρη του μυαλού τους και θέλει τον σύλλογο να «μετακομίζει».