Αγγλία: Επιχειρηματίας αγόρασε 18.000 «it’s coming home» μπλουζάκια και του έμειναν… αμανάτι!

Σε… φιάσκο εξελίχθηκε μία επενδυτική κίνηση μιας αγγλικής εταιρίας αφού τύπωσε 18.000 μπλουζάκια με το λογότυπο «Αγγλία Κυπελλούχος κόσμου 2022» και από κάτω με μικρά γράμματα, τη γνωστή φράση «επιτέλους γυρίζει σπίτι του». Και πλέον ψάχνει τρόπο να τα πουλήσει.Αγγλία: Επιχειρηματίας αγόρασε 18.000 «it’s coming home» μπλουζάκια και του έμειναν… αμανάτι!

Στο επιχειρείν ανέκαθεν ελλοχεύει ο κίνδυνος της λάθος εκτίμησης και η έννοια του ρίσκου. Όπως αυτό που πήρε η Wholesale Clearance και σίγουρα οι άνθρωποί της, θα το θυμούνται για χρόνια. Και αυτό διότι ο διευθυντής της, ο οποίος δικαίως κερδίζει τον τίτλο του πιο φιλόδοξου επιχειρηματία της χρονιάς, παρά ήταν αισιόδοξος πως η Εθνική Αγγλίας θα κατακτούσε το βαρύτιμο τρόπαιο στο Κατάρ.

Η αρμάδα του Σάουθγκεϊτ όμως έπεσε σε γαλλικό… τοίχο και έτσι οι ελπίδες των Βρετανών για επιστροφή στην κορυφή έπειτα από 56 χρόνια, έπεσαν στο «νερό». Όπως και η επένδυση του Καρλ Μπόξτερ που χάρη στις «λιονταρίνες» έχει μια πιθανότητα να μετριάσει τη… χασούρα.

Διαβάστε την συνέχεια του κομματιού στο www.bnsports.gr