Αποχώρησε με φορείο ο Μπρόγια στην ήττα της Τσέλσι από την Άστον Βίλα! (vid)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία της Τσέλσι για την επανέναρξη της Premier League στο Άμπου Ντάμπι, με τους «μπλε» να ηττώνται με 1-0 από την Άστον Βίλα, αλλά να χάνουν και τον Αρμάντο Μπρόγια, που αποχώρησε με φορείο!



Αποχώρησε με φορείο ο Μπρόγια στην ήττα της Τσέλσι από την Άστον Βίλα! (vid)

Σε ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, στην επιστροφή της Τσέλσι στην αγωνιστική δράση, μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι «μπλε» ηττήθηκαν με 1-0 από την Άστον Βίλα, έχοντας αναρίθμητες αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα και πολυτιμότερο παίκτη τους τον Ομάρ Χάτσινσον που είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος.

Ωστόσο, εξαιρώντας το γκολ του ΜακΓκιν στο 7ο λεπτό, το οποίο έμελλε εν τέλει να αποδειχθεί και το νικητήριο, το πρόβλημα για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ προέκυψε στο 20ο λεπτό, όταν ο Αρμάντο Μπρόγια έπεσε στο έδαφος.

Συγκρούστηκε με τον Κόνσα, έδειξε να σφαδάζει και μοιραία αντικαταστάθηκε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά και ζήτημα στο γόνατο. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι, με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που θα τον αντικαταστήσει, αν χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, να παίρνει χρόνο συμμετοχής από το 64’ και μετά, αλλά να μην είναι απειλητικός.

Δημήτρης Μανάκος