Το φινάλε του Κριστιάνο σε Μουντιάλ ήρθε από το Μαρόκο! (vid)

Πάλεψε, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Πορτογαλία απέναντι στο εκπληκτικό Μαρόκο, με τους Αφρικανούς να γίνονται η πρώτη ομάδα της Ηπείρου τους, που περνά στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο επίλογος του Κριστιάνο Ρονάλντο σε Μουντιάλ, είναι πλέον γεγονός!



Το φινάλε του Κριστιάνο σε Μουντιάλ ήρθε από το Μαρόκο! (vid)

Το Μαρόκο έμελλε να είναι η τελευταία αντίπαλος στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τους Αφρικανούς να επικρατούν με 1-0 της Πορτογαλίας και να γίνονται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αφρικάνικου ποδοσφαίρου, που φτάνει μέχρι και τους «4» του Μουντιάλ!

Και κάπως έτσι, ο επίλογος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γεγονός. Βρέθηκε αρχικά στον πάγκο, πέρασε ως αλλαγή στο 50ο λεπτό, με το σκορ να είναι υπέρ του Μαρόκου, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει, μην έχοντας ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ, μέχρι και την συμπλήρωση των 90’.

Τον έψαξαν οι συμπαίκτες του, είχε μία εξαιρετική σέντρα για αυτόν ο Μπρούνο Φερνάντες, βρέθηκε σε καλή θέση στο 91’ αλλά σούταρε πάνω στον Μπόνο και η καριέρα του λαμβάνει τέλος στα γήπεδα του Κατάρ.

 

Απολογισμός του Κριστιάνο σε Μουντιάλ; Έπαιξε σε 22 ματς, 8 γκολ και δύο ασίστ… Τον θαυμάσαμε και στο 5ο του Παγκόσμιο Κύπελλο!

Δημήτρης Μανάκος