Μπαίνουν streams στους αγώνες της National League λόγω μεγάλης ζήτησης!

Μπορεί να πρόκειται μόλις για την 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όμως η ζήτηση που υπάρχει και η μεγάλη «κόντρα» μεταξύ της Νοτς Κάουντι και της Ρέξαμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται πως θα φέρουν stream για τις αναμετρήσεις της National League!  



Μπαίνουν streams στους αγώνες της National League λόγω μεγάλης ζήτησης!

Είναι η πρώτη μη επαγγελματική κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Μία κατηγορία που περιλαμβάνει γνωστές όμως ομάδες, με την Όλνταμ φυσικά να είναι η μοναδική, η οποία έχει αγωνιστεί στην Premier League, αλλά πλέον βρίσκεται σε… non – League.

Ο λόγος φυσικά για τη National League, η οποία πλην των Νοτς Κάουντι, Ρέξαμ, Τσέστερφιλντ, Όλνταμ, Μπαρνέτ, Τορκί και αρκετών ακόμη συλλόγων, διαθέτει 24 συνολικά ομάδες, σε μία πολύ μεγάλη κούρσα, αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προπορεύονται οι δύο πρώτες και σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το ενδιαφέρον του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού είναι τέτοιο, που έχει δημιουργήσει σοβαρές πιθανότητες τα ματς να καλύπτονται από streams, ώστε να μπορούν άπαντες να τα παρακολουθήσουν.

Πλέον, βρισκόμαστε στην 22η αγωνιστική και το μεγάλο ματς της επικείμενης στροφής του πρωταθλήματος, είναι αυτό ανάμεσα στην Ίστλιχ του Λι Μπράντμπουρι και της 2ης Ρέξαμ, η οποία βρίσκεται στο -1 από τη Νοτς Κάουντι, με 47 βαθμούς!

Δημήτρης Μανάκος