Ανήσυχος ο Ντε Τζέρμπι – Αποχώρησαν τραυματίες Γουέλμπεκ και Γουέμπστερ!

«Λαβωμένη» βγήκε από το φιλικό απέναντι στην Άστον Βίλα η Μπράιτον, η οποία είδε τον Ντάνι Γουέλμπεκ και τον Άνταμ Γουέμπστερ να τραυματίζονται, με το τελικό 2-2 να περνά σε... δεύτερη μοίρα!



Ανήσυχος ο Ντε Τζέρμπι – Αποχώρησαν τραυματίες Γουέλμπεκ και Γουέμπστερ!

Μπορεί στο φιλικό της Μπράιτον στο Ντουμπάι, απέναντι στην Άστον Βίλα, να μην προέκυψε νικητής, μετά το τελικό 2-2, όμως στην ουσία, οι «γλάροι» φαίνεται πως είναι οι χαμένοι της υπόθεσης.

Ο λόγος; Διότι μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ολοκληρώθηκε στο απόλυτο «μηδέν», η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι πήγε στα αποδυτήρια με… -2. Ο Ντάνι Γουέλμπεκ χτύπησε και αντικαταστάθηκε άμεσα, το ίδιο συνέβη και με τον Άνταμ Γουέμπστερ και στο φινάλε της συνάντησης, το μυαλό όλων βρισκόταν σε αυτούς, δίχως προς το παρόν να έχει προκύψει κάποιο νέο για την κατάστασή τους.

Στο αγωνιστικό του πράγματος, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους Ινγκς και Ουντάβ να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ, ο δεύτερος… γύρισε το ματς και εν τέλει, ο Ντάνι Ινγκς έφερε το παιχνίδι στα ίσια, πέντε λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90’!

Δημήτρης Μανάκος